chori_chori's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, July 27th, 2004

    Time Event
    9:22p
    veerojumi
    riits. eju uz darbu pa Tomsona ielu.
    barinjsh vaarnu trobelee vienaa ietves malaa. peekshnji viena paceljas spaarnos un knaabii tai plastmasas toveriitis no salaatiem, veikalaa peerkamajiem.
    stellee shii visaadi to toveriiti kokaa, meegjina atrast liidzsvaru, bet toveriits shljuukaa no viena zara uz otru.
    she tev, domaaju, ka zhagatas shitaadaa veidaa neesaa spiiguljus visvisaadus, bet izraadaas, ka vaarnas veel negantaakas, pat plastmasas kjobiishus fenderee:)

    vakars. staavu uz merkjelja ielas, gaidu trolejbusu.
    viena maza, jokaina paskata sieviete, turklaat staavoklii un ratos stumj apmeeram divgadiigu beernu, ne vieteejo platuma graadu, ne indiete, bljaustaas kaut ko nevaldaami. bljaustaas, bljaustaas uz kaadu, bet nevienu laagaa apkaart neredz, kam vinja to vareetu adreseet.
    izlien no pieturas peekshnji viens, baltaa linaa teerpies, melniigsneejs tips - vinsh toch peec indiesha izskatiijaas. garu cigareti ziekjelee pa muti un niciigi gluun uz sievieti. gluun, ziekjelee un auro pretii shamai.
    te peekshnji vinjam kaut kas nepatiik no sievietes teiktaa, kaut gan vinja vislaik atkaarto tikai vienu vaardu. shis metas vinjai virsuu. sieviete beeg un saak raudaat. viirietis norauj shai sominju un atiet malaa. taisa valjaa somu, uzvaroshi smiin un kaut ko riebiigu gvelzh. sieviete neganti raud. te pastumj ratinjus, izbailees milzu acis izboliijusi, te atkal metas atpakalj un turpina laadeet viirieti, kaut ieksheeji baidaas.
    viirietis iznjem maku no sominjas, aizmet sievietei somu un dodas prom.
    taa vinji tur pluucaas, beega, raudaaja, njirgaajaas, bljaustiijaas, kameer aizstumdiijaas aiz stuura, kur noklusa ausij un pazuda redzeslokam.

    dienvidnieku cieniiga sceena;)

    Current Mood: nedaudz nomaakts
    11:08p
    ieprieksh neredzeets
    cik nejaushi piekjeru sevi atceramies, taa filma man patika
    kaut arii opera,
    kaut arii teatraala,

    /varbuut tikai uz beigaam patika;)

    << Previous Day 2004/07/27
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba