atdzimšana

Post a comment

:) Man prieks, ka neesmu viena, kas pamana, ka pasaule ir skaista, šīs pēdējās nedēļas tiešām ir maģiskas. Skaidrās debesis dod daudz iedvesmu un enerģiju. Nu jā un par enerģijas ieguves veidiem runājot - izjūtu pamatīgu enerģijas pieplūšanu, kad redzu skaistas lietas sev apkārt, reizēm izdodas arī vienkārši palūgt un tad rodas... tā no rītiem vienmēr ierasts rituāls ir palūgt enerģiju un kādu patīkamu pārsteigumu :)
Vēl pie pēdējā laika ekspermentiem ar visādām šitādām lietām, mēģinu pielietot, kā es to saucu wireless network... citiem vārdiem sakot, sazināšanos ar domām. Nu labi, es neesmu veikusi pārāk daudz šādus izmēģinājumus, lai kaut ko izspriestu, bet īstenībā izliekas, ka tas joks strādā :)
Tas tā pozitīvi... ā un vēl... tieši nesen kā izlasīju vienu baigi labo grāmatu, kur visādas labās lietas bija sarakstītas un tur tieši bija rakstīts arī par to, ko nu jau kādu laiku piekopju - visādu situāciju analizēšanu. Piemēram, es redzu, ka kaut kur kādi cilvēki strīdas, es varētu izlikties, ka tas galīgi uz manis neattiecask, bet tā vietā vienkārši sev paprasu, ko tas man māca, par ko tas mani brīdina un tādā veidā var iegūt ļoti daudz noderīgas informācijas. tur tieši bija arī teikts, ka jebkura situācija ir priekš tam, lai no tās kaut ko mācītos. Vispār ļoti iedvesmojoša grāmata.
Labi, tad daudz enerģijas tev :)
Man ļoti patīk tavs pozitīvisms, tiešām... savādāk, reizēm šķiet dīvaini, ka es bez maz vai viena tāda :D
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba