Nakts ēnas
Tuesday, November 23rd, 2004

Date:2004-11-23 17:54
Subject:
Security:Public

Pieklusināti dobjas skaņas un bezgala daudz sniega. Rīta sajūtas - kaut kas auksts, slapjšs un lipīgs tieši sejā, daudz paunas un, protams, tieši šodien milzīgs, neērts nesamais. Pēcpusdienas izjūtas - dullums galvā un arī visā pārējā ķermenī, daudz super-duperīga, mīksta, balta sniegaina sniega man apkārt. Gandrīz jau nenoturējos un pie savas kāpņu telpas iegāzos sniegā. Bet beigās apžēlojos par sevi.
Mājās arī viss šovakar kārtībā: lai ērtāka gulēšana, izņēmu no mājām sporta tērpu, maiņas apavus un pāris grāmatas. tagad ir labi. vienīgais nevar tik daudz kustēties, jo visapkārt sienas. Žēl, bet šovakar vairs ārā netikšu - durvis ir aizslēgtas no ārpuses. Tagad zvanīšu bruunaljai un pajautāšu, kā viņai iet mājās! ;)

7 comments | post a comment



Date:2004-11-23 20:13
Subject:
Security:Public

tikko izauļoju visu rajonu! šunele Džetele izrāva mani cauri visām iespējamajām kupenām. superīgi izskrieties tā, ka drusku pēctam sūrst kājas no slapjajām biksēm, cepure ir nošļukusi uz vienas auss un vaigi un seja koši sārti! labs garīgais un priecīgs prāts! kā man patīk sniegs! :D

1 comment | post a comment


browse days
my journal