Cerības Dzirksts - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Cerības Dzirksts

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par Sociopātiem Aug. 3rd, 2015|09:52 pm

trustyourvibe
Katru reizi, apdomājot, ka nu ir pienācis laiks, savam iekšējam grafomānam ļaut vaļu cibā- es it kā saraujos, pieredze kamdēļ, bij jāpiebeidz iepriekšējā ciba- ir atstājusi savu nospiedumu. Iemesls tam - sociopāts-tīrradnis.
Mācība sekojoša- tiem, kas savu intuīciju meistarīgi slāpē, kā arī tiem, kas ir gana ņipri - ņemiet vērā šīs dažās iezīmes, personā- un mācieties, lūdzu no manām kļūdām.

Kā atklāt sociopātu -

1. Pirmais iespaids- atstās ļoti šarmanta un zinoša cilvēka iespaidu. Ja - esat sevis un savu pasaules patiesību meklējumos, šis tips, var Jūs pārliecināt, ka zin veidu/praksi, vai viņa paša kompāniju, kas nodrošinās Jums labāku dzīvi. Tomēr ja ieklausāties sevī, caur meditāciju, vai kādu citu saslēgšnās veidu ar savu intuīciju- jūtat, kaut kas nav īsti ar šo personu kārtībā, ja Jums ir zems pašnovērtējums, varat to attiecināt- uz sevi pašu, domājot :'' gan jau Jūs kļūdāties, un šī sajūta pāries'' ņemiet vērā, tas ir ļoti svarīgs signāls, ko ignorēt ir bīstami- ja neņemies to vērā - Jūs varat tikt pakļauts nežēlīgām manipulācijām.

2. Empātijas spēju iztrūkums - šiem tipiem, nav empātijas spēju, pret cilvēkiem un dzīvniekiem. (Vēl viena lieta, ko likt aiz auss- vai sociopāts vai ne, ja cilvēks apzināti dara pāri dzīvniekiem, ar šādu personu labāk, neiesaistīties personīgā kontaktā) Sociopāts, bez sirdapziņas pārmetumiem, spēs rīkoties aukstasinīgi, vienīgi, lai gūtu labumu sev.

3. Sociopāti melos par pieredzēto. Iespējams, pat runās pilnīgu absurdu, teiks visu, lai pārliecinātu, ka Jūs maldāties, ka patiesība ir taču acīmredzama- šajā brīdī seko sociopāta pasakas. ( Pati ļoti ilgu laiku, nespēju salikt kopā, ka kāds var būt tik ārkārtīgi nežēlīgs un melot tik acīmredzami, bet ticiet- man ir cilvēki, kam būs pilnība nospļauties, par sekām, par iesaistītajām personām, ko apmelo un situācijām)

4. Sociopāti aizstāvēs savus melus, līdz absurdumam, tikai lai pierādītu, ka viņiem ir taisnība. Sociopātam strīdā VIENMĒR ir jāuzvar.

5. Ļoti zinoši, pārzina daudz un dažādas jomas, augsts iq, tamdēļ spēj ļoti veikli pamatot savus melus, un sapīt klausītāja prātu.

6. Sociopāti, nav spējīgi uz mīlestības jūtām, Spēj notēlot mīlestību, lai iegūtu kāroto, bet Just nav spējīgi.

7. Veikli runas meistari. Runas veids, spēj nohipnotizēt klausītāju, lai pakļautu savai gribai.

8. Sociopāti, nejūt nožēlu, un nespēj pieņemt, ka ir kļūdījušies. Ja konfrontējat šādu personu - viņš kļūst nikns, un vēl dedzīgāk centīsies pierādīt savu patiesību.

9. Pats sociopāts tik tiešām tic savu melu īstenībai. Ja viņš kaut ko apgalvo - tātad tāda ir viņa realitāte.

10. Ja esat attiecībās ar sociopātu- viņš centīsies panākt, lai pārtraucat kontaktu ar saviem draugiem un radiniekiem, iestāstīs, ka šie cilvēki, patiesībā Jums vēl ļaunu.


Tātad ja saprotat, ka Jums vai kādam no Jūsu paziņām- piesūcies sociopāts, sekas tam var būt letālas. Un lūdzu rīkojieties pēc iespējas ātrāk (Kā un kādos veidos, info guglē ir plašā daudzumā)
Man pašai vajadzēja, būt uz pašdestrukcija robežas apmērām pusgadu, lai man pietiktu. Lūdzu esiet sirdsgudri un uzmanīgi ar tiem, ko ielaižat savā dzīvē!

Turamies. Kopjam savu ķermeni un prātu!
Lai jauki Jums šovakar un vienmēr!
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.