Sans respect, ni foi, ni loi! - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
traffico

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Merde, pļaķ un pārējie. Sep. 3rd, 2008|06:06 pm

traffico
Nu es ir nikns kā desmiti Vasilisku, kas nav baroti nedēļu no vietas!
Tā sistēma mani kretinē no tiesas. Tu cilvēks samaksā sūri grūti pelnīto, tak nav miera. Pierādi ka nu, ka mēs tev to labumu esam nokāsuši - ej uz banku, diedelē zieģeli, skrien pa pasauli, meklē faksu (samaksā bezmaz vairāk, kā pats cipars uz tā papīra) un sūti ka mums apliecinājumu. Merde, pļaķ un deviņi velli.
Tā kaza, bezdarbībā vīlējot nagus, pasūta mani pēc numuriņa. Un tu dura te ko sēdi un tipa smuki izskaties(ne sūda, ne sūda, ka es saku- paņemtu jebkuru no k_krūtežas dāmām i šikāk būtu) - redzi, ka kāds āksts klīst pa Maximu da suņbarību maisos pērk i ne da tādiem sīkumiem viņam tagad.

Pirms kāda pusgada man atnāca draudu vēstule no tiesu izpildītājiem, sak, tu maita tāds neesi nomaksājis kaut kādu mistisku summu (kuru neviens man nav prasījis - ne rēķinu kāds piestādījis, ne kā citādi civilizētā veidā likuši manīt - "Nu proties vecīt, nam pričitajetsja!" Kā puslīdz apzinīgs pilsonis kārtējo reizi šķiros no zināmas summas i mierīgi dzīvoju tālāk. Kā domājies - nepaiet ne 2 nedēļas i kārtējā cedele klāt! Draudi, mantas konfiskācija da tumšs i mitrs kambaris garantēts. Tajā brīdi es samulsu - ko ta es vēl tādu esmu sastrādājis, ka atkal jāsķiras no dažām banknotēm. Ar smagu sirdi veicu augstākminētās darbības, tak telefoniski noskaidrot apstākļus nav iespējams. Nāc ka klātienē atrādi savu daiļo vaigu. Galvā pārliku neperspektīvās nākotnes izredzes, sadzēros nervu tējas un aizdevos. Jauka kundzīte apstāsta lietas apstākļus - jums redz tas un tas jāmaksā. Tajā brīdi es mazliet sašutu un galvā vizualizēju, kā nauda pārvērtusies nullēs, vieniniekos un klīst pa interneta ārēm. KĀ - un kur tad palika tā nauda, ko es jau reiz maksāju???? Kundze, acīmredzot, pieradusi pie šādām situācijām gan nesamulsa. Aiztecēja blakus gaņģos, rakās, ņēmās, dūcināja sadzīves elektroiekārtas un atgriezdamās, dumju smaidu sejā, teica - "Ups, es kaut kā to jūsu maksājumu palaidu garām. Nu laikam jāraksta naudas atgriešanas pieprasījums." Aha, cuki, žurki, pļaķ - konts izsmelts sauss ar jūsu plācenīšiem niekojoties. Nu beidzās jau viss puslīdz labi - naudas atskaitīja, tak nervi čupā, sausiņi sažāvēti, aknas nodzertas.

Drīz arī apmaksāts telefona rēķins ibankā būs jāapliecina klātienē ar diviem papīriem un kaudzi zieģeļu da iniciāļu? A?
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: