Sans respect, ni foi, ni loi! - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
traffico

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 14th, 2015|06:27 pm

traffico
Vispār pa galvu rosās visādas domas. Arī lietas apkārt notiek.

Noskatījos tos 12 krēslus- (šķiet, ka otro reizi mūžā priekšā sēž kāds garāks par mani. Un dara to ne pārāk konstanti-tb. sēž). Nezinu par ko publika lauž krēslus (sajūsmā)- man drīzāk nepatika kā patika.

Iekš filmām šis tas labs redzēts- "Pride", "The Immitation Game", Ozona "Une nouvelle amie", atsākās "Shameless" etc. "Izlaiduma gads" ir huiņa. "Akmeņi manās kabatās" pavelk. "Modris" vēl gaida.

Grāmatas- sāku lasīt Boldvina "Cita zeme." Galīgi nelasās- esmu iesprūdis pie 50 lpp. Un krājās kaudzītē lasāmais. Sadly.

Darbu pietiek, lai gan oficiālajā darbā nesezonas klusums (un vispār man patīk, ka darbā nav jābūt laikā, ne arī katru dienu).

Naudas tāpat pietiek. Pat pāri paliek (esmu krietnu strēķīti iekrājis), bet tā sajūta tāda, ka tūliņ pat viss varētu tā arī aiziet- zobārsti brēc pēc apmeklejuma, mājās mūžīgais "kaut ko jāremontē", varētu izveikt kādas medicīniskas manipulācijas etc.,
Pagājušajā gadā tā arī nekur neaizbraucu, toties maman to vien darīja kā lidinājās uz UK turpu-šurpu. Nu jau atkal ceļa jūtīs. Nu un ko lai saka- atpogā maciņu un noskaiti! :)

Kaut kāda "nepareiza" jubilācija aulekšiem tuvojās... beidzot atkal jāuztapina siera kūka. Uz maman jubileju ar pirmo reizi sanāca izcila (man pašam ļooti garšoja un citiem laikam ar').

Datora korpuss apputējis stāv uz galda un skaļi brēc pēc ritmiskiem pieskarieniem un peles glāstiem- pēc dažu bezmaksas programmu izmēģināšanas šodien vienu nopirku. 40 usd. Redzēs, ko tā dura sadarīs... vienmēr pastāv opcija - "Sūdstasviss un atdodnaudu". Un jāpasūta jauns cietais disks, baterija un operatīvās atmiņas upgrade.

Un telefonam arī iestājās 2 gadu sindroms (nevajadzēja apgreidot laikam). Kad saņemšos un nopirkšu vietā- šo atdošu kādam, kas priecāsies par to pašu. Nav jau ne vainas- viss darbojās, tikai šis un tas bremzē :))

Kas vēl?! Nu jā- es tak centrā esmu... diezgan sistemātiski, ja ne regulāri. :)
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: