Sans respect, ni foi, ni loi! - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
traffico

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 9th, 2012|11:16 pm

traffico
Nu jau esmu mazliet nomierinājies un tā...
Story vienkāršs- reizi mēnesī izņemam opcionālo ciparu no KARTES (ne LV), ieskaitam iekš n-banque(tā kā pamatkonc), lai maksātu maksājamo.
Kā reiz pagājušomēnes (dienu pirms sākās tas sviests) smuki ieliku savas "biļetes" tajā rijīgajā atverē. Viņš un es- mēs uzkārāmies (atvere ātrāk, maita). Tā nu es stāvu un gaidu. Gaidu. Gaidu. Gaidu... rinda aiz manis sāk mani besīt. KO viņi domā- je m'en fous! Dirst lai viņi visi iet! Naudu ta man atņēma, neieskaitīja...
Process zināms (pirms gadiem nejauši gadījās ielikt čupiņā arī transporta biļeti).

Nu un šodien?! Līdzīgu žūksnīti izņēmu šorīt ap 9:00 centrā.
Maciņš tas pats. Karti (tā pati) gandrīz atņem, naudu paņem, bet izmet 20 Ls. ar comment-" Savāc savu neatpazīto naudaszīmi un tinies!" Et voilà!
Tā nu es teku mājup lādēt phone, jo ne man ID kabatā, ne telefons sarunu izturēs.
Mājās, kā Cēzars, ielēju, aizpīpēju, klabināju ciparus (citas svarīgas ikdienišķas lietas pastarpināti), kamēr sazvanīju BANKU- izlamājos (Dies' man piedos- es tādus zvanus dzirdēju 1,2 gadus, tā ka viena reize, kad sakāpj, ir norakstāma) un stāstīju sāpi.
Mademoiselle tiešām mani uzklausīja (es viņu pārtraucu vairākkārt), un tad iestājās TAS- es ātrumā atkal (2o reizi mūžā) aimirsu lietotājkodu. Merde!
Mme man ieteica paskatīties bankas dokumentos. -Forši! Viņš ir uzrakstīts visos bankas papīros kkur augšā!
Es tagad meklēšu ngadīgus papīrus... nu tā mēs jauki parunājāmies. Noskaidroju, ka man rīt zvanīs (pēc 8:00) un mēģinās lietu bīdīt bez iemaksomāta izņemšanas. D'acord,ca me plait! On verra!
Nu un tad, tad es Jkdzei atvainojos par savu nelaipnību- es noskaidroju to, ko vēlējos, ieguvu jaunas zināšanas, un banka gadā no manis nopelnīs vēl 5 Ls....
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: