tomazz ([info]tomazz) wrote 22. Aprīlis 2010, 13:37
aš^2 inteliģence
Arī deputāts, Saeimas Tautsaimniecības komisijas vadītājs Vents Armands Krauklis (TP), norādīja, ka dzird ļoti daudz emociju, daudz dažādu pieņēmumu. Tomēr esot ļoti maz pragmatisma no to puses, kas ir "pret ekonomiku veicinošiem priekšlikumiem". "Ļoti žēl. Vai tiešām deputāti kaut reizi visā sesijā nepaņem kādu ekonomikas grāmatu un nepalasa, lai saprastu ekonomikas likumsakarības?" vaicāja V.A.Krauklis un nolasīja divus citātus no grāmatas Tomasa Frīdamana Pasaule ir plakana, kas, viņaprāt, ir pēdējā laika viena no izcilākajām grāmatām par šodienas pasaules ekonomiku.

Venta Armanda Kraukļa nolasītie citāti:

"Valsts, kas izkrīt no attīstības vilciena, nedaudz līdzinās dzērājam: lai viņš varētu atgriezties dzīvē, viņam jāiemācās redzēt sevi tādu, kāds viņš patiesībā ir. Attīstība ir brīvprātīgs process. Jāpieņem pozitīvs lēmums atbilstošu soļu veikšanai, bet tas sākas ar introspekciju – nežēlīgu, godīgu skatīšanos uz savām stiprajām un vājajām vietām un izpratni, ko tās abas precīzi nozīmē pasaulei, kas saplacinās."

"Kad es un jūs piedzimām, mūsu konkurenti bija mūsu kaimiņi blakus mājā. Mūsdienās mūsu konkurenti ir japāņi, franči vai ķīnieši. Tagad tu konkurē ar visiem citiem, un, ja to nedari, tevi aizstās. Un tas nebūs cilvēks no tavas ielas."


http://www.diena.lv/lat/politics/hot/iesakot-lasit-gramatas-deputati-dod-zalo-gaismu-uzturesanas-atlaujam-investoriem
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.