sapnjotaaja ([info]sapnjotaaja) wrote on November 6th, 2005 at 09:44 pm
vienkaarshi padomaa pa to visu - ja vari
blin pieriebies lasiit to ka tu padodies, atsakies vai sazin veel kautkaadaa veidaa dzen sevi uz degradeeshanos.

tad kaada velna peec tu centies, lai tiktu iekshaa, kaada velna peec brauci uz riigu, ja tik pat mieriigi un varbuut veel labaak buut vareejusi dziivot tur pat valmieraa un mieriigi kasiities ar pateevu.
atbrqauci pahevot fanu riigaa, drusku izkalideeties kaameer vecaaki neredz, un pateelot idioti, vai arii maaciities, lai peecaak ar normaalu izgliitiibu pati tiktu uz savaam kaajaam, nebuut jaaseez vecaakiem uz kakla un varetu mieriigi balleeties arii taalaak?
sor, ja tu to neredzi, bet te nekas dizi neatshkiraas no dziives citur, tikai tev liekas, ka briidii kad esi tikusi valaa no vecaaku pavadas zuud visi pienaakumi, uzdevumi un tu pati driiksti sevi nolaist liidz pilniigakajm idiotismas.
tad kaada velna peec tas viss ir vajadziigs? kaada velna peec tev tas viss bija vajadziigs?

beidz teelot idioti - zinu ka atada neesi, lai kaa tu censtos paarliecinaat mani par preteejo (un peedeejaa laikaa gandriiz arii izdodaas), saac vienreiz domaat un saprast ka tas viss nav kaiekm , bet tev pashai.

tev pashai nereibjas uz sevi skatiities?

sorr, ka to visu shaadi pasniedzu, bet ja tu pati par sevi neruupeejies, tad nav manos vai kaada cita speekos, par tevi ruupeeties, un neviens to arii nedariis, jo vienkarshi nebuus speejiigs, lai kaa to gribeetu.
vienkaarshi saac lietot smadzenes un padomaa vai tu varesi taapat halavot peec paaris gadiem, laigan liekas ka tev shis viss un veel kaudze daudz kaa cita ir dzili pie dirsas, taapeec varbuut vari nemaz necensties njemt galaa visu sho ko esmu te sarakstiijusi.

tu agraak nebiji cilveeks kas padodaas - tu dariji visu lai tiktu uz priekshu, bet kaapec? kaapeec tev bija tik svariigi tik projama no valmieras, tagad ir labaak?

laikam jau jaauzslavee tevi par to ka nelauj ma sho visu puksteet kaa anoniimikei ...

vienkarshi padomaa par to visu .... ja vari
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.