upe koki vējš debesis < < > >
work things out - October 30th, 2004
terenc
sestdiena . . .
Pēc vakardienas dubulTTējas vislaik domāju par strech arm strong & stopiem lic poulandijai... nau jau vasara, bet jebkurā gadījumā briesmīgi gribas to piedzīvot un sajust nenormālāko gandarījumu... :)
___
Dažreiz aizmirstu ka arī mammai ir jūtas. varu pateikt kauko tik riebīgu.. bet tikai tapēc ka nevaru izturēt... un mēs dzīvojam tik dažādās vidēs. pat mājās kopā esot. nau tas labi. bet tā tas ir.
Šorīt pārņēma viena no debīlākajām sajūtām. vis riebās. vis likās tik nepiepildīts un nevajadzīgs... Kā es Neieredzu šo sajūtu. sesdienas darbu rosībā to nomainīja domas par nākotni. Sākot ar SAS@Gdiniya, beidzot ar to, ko man darīt pēc vidusskolas... pa vidam vislaik iejaucoties kaut-Kam vēl.. kā ta savādāk.

♥: naf
♪ : The Fall of Troy - The Last March of the Ents

X
terenc
passsiv` me
kas varbuut labaax par metaalinju sesdienas vakaraa? smuka bliciite.
pachucheeju. juutos labaak. ar visaam iesnaam un klepu...
baa! pa shito nedeelju neko laadziigu neesu dariijusi. pilniigaakaa pasivitaate.. fui. atskaitot 4dienu un 5dienu. + totaalaakaa pakljaushanaas PC
kristiine tiko aicinaaja iet uz kapiem :DD nee. shodien nee. galiigi nee. kategoriski nee. negribu. taa vietaa ieshu guleet burbuljvannaa. un sho-to padariit skolai.. ja sanjemshos...

♥: sashljucis
♪ : Autumn Offering - Revelation

X
terenc
lietainais vakars
shovakar maajaas valda tik liela sestdienas atmosfeera.. sen taadas nau bijis.. sakoptaa maajaa seezham sakopti Mees. un foonaa vislaik lietus sitas pret ruutiim.
Pirmie mandariini shajaa sezonaa. ziemassveetki? nau aiz kalniem. aa, un laikam arii sniegs :)
interesanti, vai liist visaa Latvijaa?
shonakt paareja uz ziemas laiku. pa stundinju atpakalj.

♪ : Dogwood - the bad times

[ 2 ] *** X