upe koki vējš debesis < < > >
work things out - September 30th, 2004
terenc
augshup-lejup

nekad laikam nebuus dots saprast ne sevi, ne apkaart notiekosho.
tikai dziivot mineejumos.
pa kalniem un pa lejaam.
lidojumos un kritienos.
melnbalti striipotaa dziive. nee. kraasaina. pat ljoti kraasaina. jaakraaso. tikai dazhreiz pietruuxt ziimulju. vai arii iedvesmas.

♥: uz visaam puseem
♪ : Slick shoes - For Better, For Worse

[ 3 ] *** X
terenc

jaameklee siltaaka pidzhamma un vilnas zeches. auxti guleet!  un nu klaat tie riiti, kad galiigi negribas celties... domaas - piedraazt pirmo stundu.. bet tad tomeer atrodi speeku piecelties no siltaas, miixtaas gultinjas... Taapeec ceturdienas buus veel miiljaakas, nekaa bija. jo tad ir uz 5-to stundu, un no riitiem var ilgaak padziivoties chchmuizhaa...

 

   btw-                                                             You forget
                                                                       I forgive
                                                                       You moved on

♪ : Fordirelifesake - Cross My heart, Hope To Die

X
terenc
njammm!
arbuuzs. dieviiga kartupelju biezputra(ar burkaaniem un zaljumiem un gurchiishiem un garshiigu sieru). Maizes Zupa ar putukreejumu(mm!). auzupaarslu cepumi... tas viss peec 3dienu badoshanaas... jo mammucim shodien briudiena :)))
man shovakar gribas paslinkot... neko nedariit. un tomeer aizieshu padziedaat, izmeegjinaat riidienai.. labaak kautko dariit.

♥: ir :)
♪ : Hopesfall - only the clouds

[ 2 ] *** X
terenc
S_piLs
klausiities "dabaskatu" un adiit zaljo shalli. kas var buut relaxeejoshaax! :)
shovakar izreecos. izviedzos. mees tb :D
un tomeer man ir miilji mani klasesbiedri(iznjemot kaadu kas ir izcili pretiiga..), jo tie ir miiluliishi ar kuriem dziivojos ikdienaa... un es miilu arii Salaspili. taa nau sapnju pilseeta, bet tomeer vieta, kur es zinu ik stuuriiti. un ir visnotalj daudz arii jauku stuuriishu :)
...kaa man gribeetos, kaa pagaishgad panjemt riteni, aizripot uz Silavu/ssk/placiiti un paseedeet uz solinja.. bet taa vairs nevienc nedara. visi palika aiznjemti, mani ieksaitot. laiki iet un mainaas. jaukaas atminjas paliek. ek!

♥: atklaats
♪ : Skankin' Pickle - special brews

X