upe koki vējš debesis < < > >
work things out - September 10th, 2004
terenc
shUULc
nu nekaadiigi nevaru shoriit pamosties. pastiisimies kaadus briinumus dariis liela kruuze stipras kafijas... pirmajaa stundaa tik nenormaali naaca miegs, ka no otraas aizmuku uz maajaam dzert kafiju, sakravaat somu un uztaisiit pusdienas. ha! 3-shaa nobastotaa stunda jaunajaa maac. gadaa. la-la-laaa un vispaar, kas taa par mauciibu, ka piekdienaa ir 10 stundas??? fffK!

♥: ne-te, ne-tur
♪ : Kids Like Us - wakin' up

X
terenc
mirklja doma
cilveeeki... labaak Dievs nebuutu radiijis sho ziidiitaaju sugu.
nu kam taas sirdi plososhaas emocijas... kuras naak un aiziet.. kam prieki un beedas? iznjemot Muus, nevienc cits tos nesaprot... ha.. nu kapeec? man dazhreiz ir pa maz cilveeku sabiedriibas; tas skan tik smiekliigi! varbuut taadeelj, ka vienmeer peec kaada laicinja sanaak vilties ik katraa no cilveekiem.
BET LABAAK PAR TO NEDOMAAT... jaa gan.

♥: oh, God, I'm sad...
♪ : yellowcard - Believe

X
terenc

silc-jaux vakars.
jaa, dazhreiz no Dziives var dabuut arii kaadu negaidiitu, jauku daavanu :) tikai taas "izsainjoshana" notix riit.. kaukur peecpusdienaa... --
jaabrauc uz shitejieni :)) nu jaa. tomer uz liigatni gan.. nevis uz kuldiigu.. lai gan arii voluntieru balle ir kautkas ko gribeetos piedziivot (sevishchi peec lauras zvana), bet nu mistisku iemeslu peec velk uz otru pusi :D
bet iisteniibaa, riidiena veel nau pienaakusi. un nevar zinaat ko taa nesiis. taa vienmeer.

atkal Vinji striidas. teetis juuk praataa; mamma nervozee; braalis bezkauniigs. es? vienaldziiga. cik stulbi! egoiste. sasodiitaa egoiste.

♪ : Face to face - maby next time

[ 5 ] *** X