upe koki vējš debesis < < > >
work things out - August 30th, 2004
terenc
Spitfire ! !! !
mana muuzha miilestiiba ir ska. ska-punk. ska-core. regejs. vakardienas/nakc pasaakums to pilniibaa pieraadiija.
protams depo. ALL DAY LONG , DR.GREEN , SPITFIRE ! vienc no burviigaakajiem depo pasaakumiem. speeeex.. mm! nee, vaardos neapraxtaami ;)
uz riigu devos atkal viena. pirms depo pavazaajos ar iev&lind, peectam pie uniisha satiku visus 'aaxtus' :))) un peec kaada laicinja devaamies tik iekshaa, lai jautriiba saakas. jautriiba beidzaas pus2 naktii. uz ielaam. eedamais + hac, ugjis, new_punk, veelaak arii ruuta. nee, arii taa bij jautriiba, jo bij jautri! par laimi, miegs man nenaaca :) un tomeer man patiik palikt Riigas ielaas liidz pirmajam viucienam, atbraukt maajaas kaados 6-os un ievaljiities gultinjaa... noguleet liidz pusdienlaikam.......... kapeec pariit ir jau septembris?

♥: mhm :)
♪ : Smashing Pumpkins - 1979

X
terenc
nesaprotu. arii sevi.
tik tieshaam nezinu kas notiek. tik drausmiigi samudzhinaac praats un lai atrastu kaut mazu daljinju no patiesiibas, jaastaigaa pa domu labirintiem.
zinu tikai vienu. es sasodiiti negribu skolu. depresiivaa skolas vide un nebuut nemiiljie cilveeki apkaart.. jaa, varbuut pati vainiiga, ka nemaaku tajos atrast miiliigumu... un tomeer.
kashkjeejos ar draugiem. pat ar labaako - ievu, shodien. nerunaajot jau par tiem, kurus neesu sen satikusi..un nau arii veeleeshanaas. vienkaarshi... man gribas tikai vienu. vienu sabiedriibu. lai cik debiili tas arii nebuutu. un vienalga kaa - vai virtuaali, vai reaali. un atkal nezinu kapeec es sev to nodaru. bet man pietruuxt. pamatiigi pietruuxt. es grauju sevi ar shiim domaam!

♥: piparmeetru konchaas
♪ : Senses Fail - Bloody romance

[ 6 ] *** X