upe koki vējš debesis < < > >
work things out - August 28th, 2004
terenc
 dubulTTeeja + adaamaa zaljaa shalle + mIRC +  bildes = shii nakc

♪ : MxPx

X
terenc
khh-khm...
hmm.. un ja nu shonakt liis ? un cik naudas aizies celjam ? un tomeer gribas ar mugursomu plecos un guljammaisu rokaas doties uz juuru...
viela 2stundu paardomaam - braukt vai nebraukt. un ne tikai man.
"vasaras atvadas Pabazhos" hmmm! :D

♥: nez-nez-nez
♪ : At The Drive In - Winter Month Novelty

[ 2 ] *** X
terenc
man taa gribas. un punkc.
man ir ideja! neko es shodien/shovakar/shonakt nedariishu.
Tikai eediishu visus tos labumus, kas sakraajushies virtuves skapjos; klausiishos raadio Nabu(18:00 & 23:00)+pastiishos teevee. uuuun... shaadi BoiKoTeeshu nejaukaas vasaras beigas. uzliekam visam miixto! taa pashlaik vismaz domaaju.
piedodiet, bet ceru ka liiis. jo paaraak daudz viskaa shis lietus ir sabojaajis shovasar..........................zinu - es ir riebiiga un visai nesakariiga. bet pashreiz man patiik taadai buut.

♪ : Hidden Well - viņi arī elpo viņi arī jūt

[ 4 ] *** X
terenc
zem skaistajaam debesiim

bij pienaacis vakars. nogurums no nekaa nedariishanas. R-i-t-e-n-i-s! ar savu diuriepaino draugu uz dambiisha, kur nevienas dveeseles. tikai es, ritenis, daugava debesis un putni. Maakonji. debeshkjiigi :)
shinii braucienaa bij daudz domu. un visas tik optimistiskas-labas-pozitiivas. ja taa buutu vienmeer, arii tad kad atgriezhos dziivee, pie Cillveekiem. atbraucu maajaas.. telefonaa paaris neatbildeetu zvanu... un man palikaas pie dirsas. jociigi, bet kad zvaniija veel es neceelu. man negribeejaas. man negibeejaas nekaadu sabiedriibu.
sen neesu skatiijusies filmas. tachu pa shodienu nostiijos veselas 3 - "sveshaas beeres"(tv-1000) ; "Garfield"(kompii) ; "karseejmeitenju laupiishana"(tv-3). visas debiilas un tipiski amiishu staastinji.. gribas nostiities kaartiigu filmu!   
mmm, riit ap sho laiku (~peec 24h..) gaidaama jautriiba ;))) I hope so :)

♥: mieriigs
♪ : Pennywise - unkown road

[ 2 ] *** X