upe koki vējš debesis < < > >
work things out - August 26th, 2004
terenc
Metāliņš atbalsta alt.lv
Nu re' vēlvienc pasākums garām. hmm.
abaut burning ways...when my authorities fall...saving daylight remains...in.stora iekš Depiņa. Not good - not bad. kaukas pietrūka pilnīgaij laimeij. bet priex par to ka beidzot biju kādā kārtīgā koncī.
kad visi piedirsa un braucu viena, nenormāli besījos. atnācu pie uvc&depo un tur uz katra soļa kāds pazīstams ciuvēx un man palikās pozitīvi ap sirdi.
pasākums beidzās. es & [info]anb  uz ielas. aij. bij slinkums kārtīgāk nakcmājas meklēt. Ar saldumiem un sarkano marļiku kabatā devāmies kur acis rāda. un norādīja visnotaļ jauku "uzgaidāmo telpu" līdz 5:07. un tā arī pienāca tas brīdis, kad gulēju jau savā gultā. nemaz tik ilgi nebij :)

♪ : Spitfire - Life Comes Running

[ 2 ] *** X
terenc

Man gribas dariit to, ko dariit man ir par maz gribasspeeka. pashreiz gandriiz visam man ir par maz gribasspeeka. pastos aaraa pa logu... peedeejaas vasaras dienas? nu nee.. man liekas jau ir rudens. bet tomeer. jaaiet - jaabauda briivie mirklji. ha! bet man tachu ir slinkums. nu -i- aij.
vienc labums - nopirku Spitfire koncha biljetes sveedienai  :) wiii! cerams viss buus kaartiibaa, nekaadu joku nebuus un mega-ska pasaakuminch buus izdevies :)))
veelaak, ar janchuku vazaajaamies pa riigas ielaam mekleejot kaukaadas mantas... piekusu. un nenormaali apnika njuumetaals, kas skaneeja artuuram mashiinaa.. gruziija :D   veel bij ievinch shon atbraukusi... nesanaaca kabach`pankuukas paeest, bij jaamuuk prom... citureiz

kaa man gribas!                        ...sho-to.  kautkur.  To.

♥: gruutsirdiigs
♪ : the Bouncing Souls - Kids and Heroes

[ 2 ] *** X