upe koki vējš debesis < < > >
work things out - August 4th, 2004
terenc

beidzot naktii tiira debess --- Zvaigznes & meeness.. mani vilina vasaras naktis. tik smarzhiigas un apburoshas... kaa gribeetos tagad uzkaapt uz jumta. liegc.
un izstaas buus saacies karstais laicinch. jauki :)
tikai vistrakaakais, ka vasara riet. vasar-riets... raudienc naak virsuu, jo dauc nepiepildiitu veelmju. dauc nepiepildiito sapnju. bet sapnjot ir biistami, jo tad realitaate speeciigi var iesist. vai arii... maigi noglaastiit, dazhreiz piepildot sapnjus. ek... arlabnakt, lai gan guleet veeu galiig` neieshu :P

♥: ai dont nou
♪ : Slick Shoes - Learn to unlearn

X
terenc
sauliite-sauliite..
liic kaklam taas beernu speeliites, kuras sliid no augshas uz leju un no lejas uz augshu... how can I stop myself?
nekaadas juuras shodien. taapeec vaidzeeja celties 9-njos.. toties pastiijos seriaala seeriju :D heh, sen mani nau piedirsushi iisteniibaa.. bet ok.. varbuut ir jau arii pa karstu lai stieptos liic vecaakjiem.. braukshu uz saulkalni arii shodien. pie upiites-Daugavinjas.
...bet ja godiigi.. man nepavisam negribas karstumu. un arii uz saulkalni labaak brauktu viena, nekaa ar sanitu un gjirtu.. veeeeh... nau labi ar mani . . .

♥: off
♪ : Because Eyes Where Closed - best wishes losing yourself

X
terenc
vasariigi-vasariiga dieninja
what a great day!
sauljoshanaas, pelde(zem uudens ieraudziitaas zives!), smiekli par skolas laiku mulchiibaam, pica.. mmm, jaa man patikaas :) tikai lapsene pirxtaa iekoda...
vakaraa uz Salaspili atbrauca arii zachiic ieva. acleegu no maajeleem man nebij.. so, vazaajaamies pa ielaam... veelaak uz skeitparku, un paseedeeshana pie skolas... vakars buutu ljoti baudaams jaukaa sabiedriibaa..ja nevaidzeetu tik ljoti uz WC.. ar annu devamies uz maajaam. bet es gribu buut tur - aaraa :) miiiilu vasaru & veel vairaak vasaras naktis ..

♥: labinch
♪ : Millencolin - shake me

X