upe koki vējš debesis < < > >
work things out - August 2nd, 2004
terenc
apathetic me
kaa es gribeetu ieguut imunitaati pret maates aizskaroshajiem vardiem un uzlikt pilniigu ignore vinjas dirshanai. aij... pie visa vainiiga nepareiza audzinaashana un dazhaadie uzskati. vai buus miers??? starp mums trijiem ir riktiigs karsh - es-maate-braalis. apnika. neizturami. ak es, mocekle... sadziivot? nau iespeejams!

shodien ceelos 6-os. uzpeldeeja skolas laiku paraadi.. braucu ar lieliskajiem klasesbiedriem uz riigu. toties pirmo reiz muuzhaa faxu suutiiju. un jaa. lietus. lieliski. izstaas daudziem shodien plaanus izbojaaja.
dzhiiii! IEVAI shon dzimene! 18... deem! to cilveeku es tieshaam gribu apsveikt no visas sirc... (bet ne no maka..) miilu ievu, vareetu uzskatiit par labaako draugu sho duudinju :)))

♥: izvaaleec
♪ : Bob Marley - no women no cry

[ 5 ] *** X
terenc
vieteejais skeitparcinch
shovakar bradaajot pa salaspils plashumiem, iebrinaam arii jaunajaa skeitparkaa. woooow! cik cilveeku.. visa salaspils elita.. kreejums taa teikt :D saakot ar vismochnaako urlu ignatovu, beidzot ar triaalistu nauri :DD njaa, izstaas superiigaakaa tuseeshanaas vieta ir atklaata... heh.
+ uzzinaatas jaunaakaas baumas, un tamliidziix sviesc...

pietruuxt. bet kush.

♥: kruc :D
♪ : Bowling For Soup - suckerpunch

[ 3 ] *** X