upe koki vējš debesis < < > >
work things out - July 20th, 2004
terenc
nelietiibas
tik debiili riiti laikam nau bijushi pat skolas laikaa. nu vienkaarshi evriising ssax. saakot ar to ka nebij elektriibas (un es veel agri pamodos!), beidzot ar haosu kas daraas manii.. ghhhhhhhhh!!!! bez elektriibas - nekaada sakara ar aarpasauli.. izteereejos krediitam - atnaaku maajaas, elektriiba. super. un nevienam es neesu vaidziiga. nevienc mani nemiiil. veeee!
jaa, bet priekshaa veel visa diena, un cerams ka debiils bij TIKAI riiiic. punkc manam haosam. pie darba.

♥: aaaaaaaaaaa
♪ : No Shame - helpless

X
terenc

a!a!a! dambiic-pljavas-margrietinjas-daugava-uudenc. nu nebeigshu es priecaaties shiem burviigajiem vakariem. un istaba tagad tik saldi smarzho peec pucheem... ar 'maasu'Lotu izshaavaamies pastaigaa un tika sakalti visaadi plaani.. hmmmz. tagad jaarealizee ;)
..bet pa dienu - Riigaa. dauc veikalu.. veeh. sviesc ir tie veikali. tur smird. un nekas man nepatiik. satiku [info]ess  dabuuju [info]krispits  matus un atdevu [info]zi_slota . :DDD heee, smiekliig`.

bet shon bij neveixmiiga diena. jo dauc kas nojuka. un ja godiigi, tad galvaa veel joprojaam haoss. putra

♥: noorm!
♪ : Catch 22 - On & On & On

[ 4 ] *** X
terenc
NeĢimeniski

mamma ar teeti atkal sarunaaja vienc otram mulchiibas (mulkjiigo patiesiibu!!!).
un man gribeejaas ieiet pie maaminjas parunaaties.. paraadiit ko es nopirku-palielities.. vinja man atteiktu: "naudas teu daudz, teeree te!" bet es pateiktu: "taapat kaa tu.." nez kaa turpinaatos shii saruna taalaak, bet es neljautu seu sastriideeties ar vinju. tikai ne peec taa ko teetis vinjai pateica,.., bet tas vis nenotika jo vinja aizgaaja guleet...  un trakoti pieriebaas braalja attiexme pret maati. kad tas vis beixies un kad mees VISI pieaugsim ?

piedod mamm'!!!

♥: :/
♪ : Lo Cast Style - ready for...

[ 6 ] *** X