upe koki vējš debesis < < > >
work things out - July 12th, 2004
terenc
t(A)buuns
pgaaja? pagaaja!
viss. tabuuns garaam. garaam puse no vasaras. dziivosim taalaak.
un labpraat paliktos veel kuldiigas pilskalnaa. bez telc. bet nakc nebij domaata guleeshanai-pirmkaart, otrkaart-bij,bij kur paaris stundas pachucheet.
neee, par tabuunu nekaadu apraxtu neskribeleeshu.. paaraak daucko raxtiit, atcereeties, paaraak dauc kas notikaas pa shiim 4 dienaam, 3 naktiim . . . viss palix manaa galvaa, kaa jaukas atminjas...
ljoti pozitiivi, tikai paaraak dauc cilveeku.!. visi! un arii tie kurus tabuunaa tieshaam neveeleejos redzeet..tas nedauc.. nu jaa. bet svariigaak, ka bij tie kuriem vaidzeeja buut :) un tik biezhi visi zuda.. un jaa, veel paldies laikapstaakljiem!
atpakalj.. cik burviigi bij tikt GG zhigulii un braukt komfortaa uz salaspili, nevis staaveet uz shosejas vienai no [ljoti]daudziem stopeetaajiem.. maajaas- pilns ar zemenju un kjirsu spainjiem, cik vasariigi! beidzot paeedu to, par ko sapnnjoju 4 dienas - ceptus kartupeljus ar majoneezi un devos chucheet... no 6-iem peecpusdienaa liidz 9-njiem riitaa.. un priecee labas attieciibas ar maaminju.

♪ : Mudvayne - Under my Skin

[ 4 ] *** X
terenc
Saulkalnee

mmmm! cik skaista diena ieksh Saulkalnes. pie Ievas ciemos, pa pljavaam, pa Daugavmalu, pa rudzulaukiem, pa dambjmalu... viiii-haaa! veel bullis, no kura bij jaaskrien prom.. niknais dziuniex... + kafija ar dauc-dauc putukreejuma&zemenes... ja vien ne saulkalnes sabiedriiba taa buutu paradiize... savaadaak taa ir urlu paradiize.
ek.. jaaatziist, ka miilu ievu! protams arii vinjai ir sliktaas iipashiibas, bet vinjas kompaaniju nemainiitu ne pret ko ;) nu lab` mainiitu tikai pret kauko iipashu.

♥: JuuLijisx
♪ : Rancid - Who Would've Thought

X