upe koki vējš debesis < < > >
work things out - July 5th, 2004
terenc
diivainc riic.. skaisc laicinch. ja vien ritens nebuutu salauzc! iznestos aaraa pa visurieni... bet es eedu otraas brokastis un shtukoju - lieliska diena stopeeshanai.. nu un kur tad tagad ir tie lielie stop`gribeetaaji?
bet veeu var pastaigaaigaaties ar kaajaam. tikai prom no maajaam kur daraas maate, uzstaadot savus likumus. kaapeec attieciibaas ar vinju man jaapaliek nepaklausiigajam pusaudzim??? kaadai no mums jaamaina attieksme. man? neiespeejami... vinjai? ha! kaatad... iestreegshana slikto attieciibu strupceljaa.
un tagad mani gaida dziivoklja netiiraas griidas.

♥: uz aareem veersc
♪ : Frenzal Rhomb - nothing's wrong

[ 8 ] *** X
terenc
ou jee
diezgan veixmiiga diena. jau aizejot uz domi - izraadaas - algu es dabuuju jau shdien-jiihaa! no priekiem aizeju nopeerku svaarkus, kurus uzraku humpalaas ;) ejot mani nezheeliigi nobiedee ugjis..aizchaapojam liic janchukam..apspriedaamies par tabuunu.. laikam jaamauc ceturdien...
nja, vakars - uz puchainaa lauka pretii skolai ar s[s]k 'puikiem' un jaunu purninju - kaukaac siiciic, kuram ir iekshaas ;D shie paleekaaja pa saviemn dirtinjiem.. bet es, sha, hut, janchux, migliniex paspaardiijaam bumbu..un po` ka bumba nau manc labaakais draux... un sasodiiti skaistas debesis virs mums!
jeeei! man tach briivdienas! briivlaix tb :D

♥: LaBz
♪ : 7 Seconds - remains to be seen

[ 16 ] *** X