upe koki vējš debesis < < > >
work things out - June 27th, 2004
terenc
salaspils-riiga-CEESIS-riiga-salaspils

mani miil lietus... tikai tas nau abpuseeji. slapja-paarsalusi-neguleejusi un tomeer ljoti apmierinaata :)

miiljaas Ceesis, bencis un [info]newermind   lieaaals paaaudies par sagaadaatajaam nakcmaajaam  :)

taatad...visbriesmiigaakaa stopeeshana  :D nenormaali stipra lietus gaaze un 3 mashiinas ar kuraam tikt liidz Ceesiim. bet es biju laimiigaakais cilveeks, kad tiku Shkjuunju ielaa 28 :) un tas bij tieshaam aatri. satiktie miiljie skatuves purninji, izaardiishanaas pie HDL un Bora, un celjoshana pa Ceesu ielaam uz nepaziistamu dziivokli, ar nepaziistamiem cilveekiem ... celshanaas uz pirmo viucienu.. jo guleet galiig' nebij veelmes... un saliishana-salishana-saliishana. ek... un tomeer bij pat ljoooti jauki.

Hope Dies Last & Bora vienkaarshi speeex!

 

♥: ou-kei
♪ : Alexonfire - Waterwings

[ 2 ] *** X
terenc

zilumainas kaajas, saaposhi celji, netiira soma, slapjas dreebes, atminjas par vakardienu ...        liels gribulis tramda mani iet shvakar uz Depo.. a nakaa. palix tas shodien bez maniem 2 ls, jo man taadu nau. pzdj... un jaadomaa par naakamo nedeelju . . .

eej tu nost... iestiijos ieksh alternative.lv. tik dauc pasaacienu gaidaami naakamnedeelj! psc vienkaarshi. nauda chist buus jaaiznjemas, jo peec vakardienas bezjeedziigaas teereeshanas man palika NEkas. nekad veel nebiju tik sausa - bez kapeikas kabataa :D tad tabuuns, tad jairus.. baaa nu taa tach visa vasara tuuliit palies! nee! neskrien tik aatri.. un vai tieshaam jaanji jau garaam?

♪ : More Than Talking - half return

X
terenc
celjsh ko eju

saakaas dilstoshaa seciiba.. tagad dienas kljuus aizvien iisaakas un naktis garaakas. celjsh uz rudeni. tad uz ziemu, tad uz pavasari un nu buus arii naakamais gads... kuraa dauckas buus savaadaak nekaa tagad.. vai buus?.. tik aatri viss paies.. kaa vienmeer.   
     negribas pazaudeet ne sekundi. bet kaa lai zin kaa pareizi 'pateeret' laiku? dariit ko gribi.. ha! tik dauc shcheershlju! dirsaa.  un dazhreiz tik ljoti apniik ciiniities par to lai notiek taa kaa gribas... bet laikam jau taa tam buut - taac celjsh jaaiet...

[[un nu atkal visi pazudushi... atkal esu viena.  man pietruuxt to vakaru. manu miiljo skaisto jautro vienreizeejo vajadziigo vakaru . . . gaidiishu tos. tie buus.]]

                                                     ciiniishos ar laiku un apstaakljiem... gruuti buus gan...

♥: saveejais
♪ : the Slog -savējā-

[ 2 ] *** X