upe koki vējš debesis < < > >
work things out - June 20th, 2004
terenc

       man patika iet uz maajaam shodien 'no riita' pa pusgaismu un pa lietu..smarzhoja peec jaanjiem - nopljautaa zaale un lietus... pie annas, kaa jau pie annas. tikai shoreiz  + vaterpaips[ha-ha!taa tik bij njemshanaas... :] un dazhas neredzeetas sejas.. un vispaar, man bishku jaapiebremzee ar to piipeeshanu.. kapee,  ja ir kaac pasaakums es nevaru nepiipeet? grr.. visaada raxtura sarunas uz loodzhijas, kuupinot kaarteejo cigareti.. shame on me!  ha! vislaik gribeejaas aaraa.. bij smux vakars/nakc un gribeejaas buut citur, ne dziivoklii... 'gaajiens' uz riextinju..hehe, lai samainiitu naudu annas daavanai..tagad man tas lielais haoss ar daavanu liekas smiekliix...                <nez kaa es svineeshu savus 18, kuri buus septembrii..?>

# tuuliit-tuuliit buus liigo-jaanji. un kur es tos pavadiishu tix izlemc peedejaa briidii. kaa vienmeer... #

♪ : alexonfire - pulmonary archery

X
terenc
puķainās pļavas

mīlu-mīlu vasaras vakarus! kad pasaule parāda savu skaistumu pilnībā, kad zied viss un visur... waa :))))) dievinu pastaigāties pa pļavu, kur zied visa skaitā Jāņu zāle, vērot rietošo sauli, un burvīgās krāsas, kas rotaļājas apvārsnī... ek.. tā ir vasaras burvība...un pirmsjāņu laix :) salasīju pučītes-zvaniņus, kuras rotā tagad manu istabu un man par to priex  =)
un ļoti jauki, ka man ir ritenis :) izbraukāju ceļus, pa kuriem ar ģirtu rudenī apmaldījāmies...ek, tagad riktīgi smuki..pirms tam iebraucu pie miglinieka, paklačojām-secinaajaam-cilveeki sasodiiti mainaas.. nu jaa.. tie cilveeki.
jauki, ka atgriezās vasara *

♥: PrieCiiGs
♪ : Good Clean Fun - Straight Outta Hardcore

X