upe koki vējš debesis < < > >
work things out - June 19th, 2004
terenc

d e b e s i s ! skaistaakais ko var veerot vakaraa ir debesis! nee, shovakar miglas nebij un maajaas devos veerojot apvaarshi.. viena.. shoreiz taa. baa! sasodiiC! peekshnji paarnjeema dusmas, par to ka viss vareeja buut savaadaak, viss - shajaa vakaraa..  gan jau. un nau tik traki.. izdzerc als veerojot debesis un klausoties mulchiigas runas... shoreiz man pietiktu ar vienu draudzeni.. shovakar vinju bij pa dauc...   un ko lai daavina annai ? besii aaraa taas daavanu buushanas.. riit arii vinja iekaapj piungadiibaa... nnja... bet riidiena buus tad kad taa saaxies - kad es izkaapshu no gultas..

♪ : boy sets fire - Eviction Article

X
terenc
pirms kautkaa
visu pēcpusdienu pie manīm nosēdēja migliniex.. un es acerējos kā ir būt ar draudzeni un tas ir jautri! parēcām par mulķībām, pierijāmies, un es dabūju uzināt Spils 'elites' svaigākos jaunumus :DDD bā! tas ir tik muļķīgi.. kaukādas intrigas - ūtētē...varbūt tapēc pēdējā laikā bij pazudis kontaks ar 'padruzhkaam'.. bet nu tas atjaunojas, jo vajag arī viņas..
un priekshaa ir kaukaac vakars. apmēram paredzu to.. bet gribas lai būtu kāc jaux-jaux pārsteigums! izdzerot savu kafijas kruuzi - laizhos...

♪ : Good Riddance - eversmile

[ 2 ] *** X