upe koki vējš debesis < < > >
work things out - May 26th, 2004
terenc
OPTIMISMS..!

kaapeec visi saka, ka es esmu labs cilveex? es negribu tikt dievinaata, jo vinji mani nemaz nepaziist! vai tieshaam vinji visi uzcheras uz taa, ka es nemeloju - es saku patiesiibu... jaa, tad laikam acleega uz to, lai tevi miil ir aizmirst par diukosiibu. necieshu melus...! sanaak, ka apkaart visi gan ir ar 'daudzaam sejaam', jo ja buutu patiesi, tad arii buutu viegaak dziivot.

bet nevaig man dot laba cilveeka titulu tikai tapeec, ka saprotu citus un maaku paliidzeet... un es negribu buut dievinaata... tikai MiiLeeta :)

un veel - ja nebuutu beedu, nebuutu arii prieka, jo tad cilveex nemaz nezinaatu, kas ir priex... taapeec jaamaak arii beedas pienjemt kaa dziives sastaavdalju, lai cik gruuti, tas arii buutu...

♥: optimistic
♪ : mad caddies - b-side

[ 6 ] *** X
terenc
traki jauka diena!

nu nekas, ka uz Ikšķili neaibraucu šodien - brauxim nākam nedēļ. toties rīt brauxim uz Doles salu ar riteņiem - ķip mazā exkursija qar klasi, jo šogad 'lielās' nebūs..

šodien toties briesmīgi jautri bija ar Kristīni - viņa ir tas civēx, kas S1.vsk palīdz man izdzīvot :) izštukojām braukt šon uz Rīgu, kur bijām 4 jaukās vietās - iegājām čurčā; iegājām veikalā 'maize'; iegājām māxlas salonā, kur mūs ievilināja burvīx kachis[dziius!]ar zvaniņu :) un tad mēs braucām ar troļiku uz Kri-nes māsas dzīvolki, kur es uzwārīju lēto sēņu zupu :DDD no kuras vecrīgā sāka sāpēt vēders.. jo pēc tās sekoja dauc konču un piparmētru tēja XXL krūzee - gāju uz toleti stokmanā 2x :P tad vēl pretīgie čipši un kristīnes tunča maize un riextiņi pa 0,09 sant! jā - man puncis ēdamāsūcējs.

salaspilī lēkāju pa pelčēm, ieskrēju pieneņu laukā un ievēlējos pūšot dauc-dauc vēlēšanu...ha  ]ja tās piepildīsies, tad passive voice spēlē hiphopu :DDD] bija slapjas kedas-slapjas zečes un bezgalīgs smaids uz lūpām :) man patīk arī lietus, pēc kura seko nenosakāmas krāsas debesis un swaigums...

un dabūju vienu lielisku atziņu -

 Mīlēt nenozīmē skatīties vienam uz otru, bet gan abiem vienā virzienā !

♥: GribētosLaiTācBūtuVienmēr...
♪ : slick shoes - joe's sick

[ 4 ] *** X