tereeze's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, August 11th, 2010

    Time Event
    8:40p
    Rokās sadevušās, mēs gājām cauri naktij un runājāmies.
    Viņa ir tik jauna un maiga, un nav pārgudra, taču mani allaž pārsteidz viņas briedums. Meitene, kas manī izraisa tādas kā mātes jūtas, izrādās, drīzāk var parūpēties par mani, un ne pirmo reizi.
    Neteiksim, ka es nebūtu jau zinājusi visu to, ko viņa man stāstīja, tomēr viņas mutē patiesība izklausījās tik skarba. Viņa ir kādus 14 gadus par mani jaunāka, bet vakarnakt es jutos kā romantiska sapņaina ģimnāziste, kura nefiltrē realitāti, blakus pieredzējušai draudzenei. Es laikam vienmēr tāda būšu. Naiva, labticīga.
    8:50p
    Bet es priecājos, ka man ir tāda jauniņa draudzene. Tas ir kruta.
    8:52p
    Ā, zivs ar tomātiem izdevās. Es gan savā skopumā nopirku nevis fileju, bet gan par to pašu naudu veselu zivi, rezultātā cepto nācās pāris gabalus iesaldēt, bet tas nekas. Vakar es uzcepu kotletes - ar puspaciņu biezpiena uz kilo maltās gaļas, jaunlops drusku vairāk nekā cūka. Rīvmaize, ķiploks, sīpols. Turējās bez olas, ja kas. Atkal pabaroju grūtnieci. Viņai tagad riebjas pašai aiztikt jēlu gaļu. Vēl man bija kabaču sautējums ar tomātiem un sīpoliem.
    Māsa man atdeva kļūdaini nopirktu apakšveļu, par mazu. Man pašai tik kvalitatīva diez vai jebkad ir bijusi. Nesaprotu, kā viņai ienāca pratā pirkt tk mazu. Lai gan es jau pati arī. Uzskatu, ka man ir 38-40, bet apbrīnojamā kārtā šitās apenes man derēja ne tikai 42, bet arī 44, nemaz nav par lielu. Stringi tieši ērtāk. Ja nu vispār jāvelk stulbie stringi. Sestdien pludmalē man vispār nebija apenes zem kleitas. Nez vai kāds no viņiem pamanīja, ka peldkostīmu velku uzreiz.

    << Previous Day 2010/08/11
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba