tequilla's Journal - Day

Friday, September 5, 2003

5:09PM

Esmu viegli ietekmējama un par personību mani nevar nosaukt. Man visu laiku šķita, ka esmu brīnišķīga blondīne, skaistiem dabiski blondiem matiem. Pat lepojos ar tiem. Līdz komentāram par sazinkādu blondu matu ērkuli man uz galvas, izteiktu pirms kāda laiciņa. Uzrīkoju aptauju draugu lokā un visi kā viens atzina, ka es izskatoties ļoti labi, ka neko nevajagot mainīt. Bet es taču esmu gudrāka par visiem saviem jaukajiem draugiem kopā. Tagad man ir brīnišķīga pelēcīgi-ruda slota uz galvas un pieteikta vizīte frizētavā. Un ne jau nu tādēļ, lai palielītos savai frizierei ar neatkārtojamo matu toni. Ja vien visa ļaunuma sakne - komentāra autors - neviestu manī bijību, es pieprasītu sāpju naudu par nevērīgu un netolerantu attieksmi pret emocionāli labiliem līdzcilvēkiem.

Joks. :) Nevis par matiem, bet par komentāra autoru. Tagad es zinu pilnīgi noteikti, ka jebkura tumšāka krāsa par blondu man nepiestāv.

Vakara gaitā paredzams friziera apmeklējums, pēc tam pirts (draugiem ne jausmas nebūs, kas ar mani noticis diennakts laikā sākot no vakardienas pēcpusdienas), tad rītdien sēņošana un visbeidzot rāma atpūta pie TV. Manuprāt, nav ne vainas :)

(5 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day