tequilla's Journal - Day

Monday, August 18, 2003

12:43PM - Sapņi.

Esmu pasākusi vēlāk celties. Lai sapņotu. Uzlieku modinātāju uz pusseptiņiem, pamostos - pārlieku uz stundu vēlāk un sapņoju. Gan miega, gan nomoda sapņus. Nesakarīgus, stulbus un absurdus. Šorīt redzēju pārbāztu lielveikalu. Viss, ko man vajadzēja, atradās augstajos plauktos. Man sasniedzamajos vieni vienīgi pamperi un biksīšu ieliktnīši, kā arī O.b. kastītēs sabāzti skuvekļi. (?) Nemaz nemēģinu tos tulkot. Tikai zobus mazgājot pieķeru sevi nodomājam, ka nemaz nezinu, kas atradās nesasniedzamajos plauktos.

O.b., OK, PR, MK, nr., ZB!!!

(comment on this)

3:35PM - Dusma :)

Jāstrādā. Bet es cenšos spogulītī saskatīt pirmās grumbas un prātoju, kurš ir tas vecums, kad būtu jāsāk iepirkt pretgrumbu krēms. Atrodas divas. Gandrīz nemanāmas vertikālas līnijas starp uzacīm. Dusmu grumbas, jo domājot es pieri un uzacis nerauju. *^^%$@!!! Es tik ļoti gribēju vecumdienās būt ar smieklu grumbiņām un laimīgām acīm... un še tev..

Centīšos nedusmoties. Ne par sīkumiem, ne arī par lielām lietām. Domāšu, bet nedusmošos. Un biežāk runāšu ar savu suni. Arī tad, kad es darbā, bet viņš mani gaida mājās..

(1 comment | comment on this)

5:37PM - Viss?

Dotajā momentā laikam nepiekrītu apgalvojumam, ka beigas ir kaut kā jauna sākums. Šobrīd jūtos tā, ka ir beigas un viss. Ja arī būs kas jauns, tad ar šīm beigām galīgi nesaistīts. Neražīga diena, daudz pārdomu un nepadarīts darbs. Var jau pateikt bosam, ka man sirdsāpes un ka arī turpmākās paris dienas nekāds jēdzīgs strādnieks no manis nesanāks. Tikai mani māc aizdomas, ka tas viņu nespētu aizkustināt. Visas Adobe's stāv vaļā un dīkstāvē atgādina, ka vajadzētu strādāt... strādāt..
Draudzene (mana mīļākā draudzene ;) piedāvāja kopā uz jaunu laiku sākumu iedzert pa tekilas glāzītei. Tik, kad es iedomājos sevi sēžam bārā, ripinot asaras kā pupas, puņķojoties un veel, nedod Dievs, tādēļ aizrijoties ar tekilu.... :), izsecinu, ka labāk kātot mājās, uzzvanīt mātei un palūgt, lai manu (nu jau bijušo) draugu vairs nepiemin, pielaist pilnu vannu ļoti karsta ūdens, veelreiz sev noskaitīt argumentus, kādēļ tā ir labāk visiem un pagalam uzkarsētai atkrist pussaklātā gultā un ātri aizmigt. JO tad rīt jau būs cita diena, ne tā, 'kurā mēs izšķīrāmies'.

Un pavisam fantastiski būtu, ja galvā neskanētu draudzenes no rīta dungātā dziesma "aizved maaaaaani, es luuudzos un praaaasuu.." kaucamais gabals, kuram šodien bij jāpaliek tikai viņas galvā, jo kurš gan tagad mani kaut kur vedīs? :)

Kādēļ es skumstu, ja zinu, ka tas ir pareizais solis? Negribētos atzīt, ka esmu atkarīga. Jāiemācās sāpes tā viegli viegliņām palaist gaisā pa vējam, izbaudīt to izzušanu tālā debess zilgmē un pieminēt labiem vārdiem. Nu tad lido, mana sāpe, un kļūsti par gaišu domu tālumā aiz horizonta! Bye, bye my love!

(comment on this)
Previous day (Calendar) Next day