taa_iznaak ([info]taa_iznaak) wrote on July 24th, 2022 at 11:52 am
Kas man patīk!
Biju solījis sev apkopot, kas tad mani dari priecīgu un kas man patīk.

Mūzika
nespēju savu ikdienu vai mirkļus iedomāties bez dziesmas galvā, bet tik daudz būtu jādara, lai pats būtu apmierināts ar savām muzicēšanas spējām, tur tik rakt un rakt, un ir kur pazust.
Mūzika, spēj mani aizkustināt, samitrināt acis un sajūtas uzjundīt, kā arī dot enerģiju papildus treniņam vai + vēl pāris km skrējienā, jo ir tik labi.
Varu fonā atstāt visu nakti, lai griežas un skan. Bet vispār vajadzētu apmeklēt vairāk muzikālos pasākumos, arī tos mazos kur maz zināmie spēlē.
Un prieks spēlēt grupā ar čaļiem visus šos gadus, tik kaut kur stagnējam, jo nav mūsos apņēmīgo mūzikas fokusēto rakstnieku.

Vasaras vakari
Vasaras vakoros ap krēslu ir kāda maģija, tīrs un svaigs, magic, magic. Man šķiet laisk kad var darīt jebko un viss būs spilgti.
Vajag pamīties ar labu mūzikas saturu fonā.


Sports
Ak jel, vai ir kas labāks kā sevi kārtīgi izmocīt, izlocīt, Izskriet.
Kustība ir dzīvība un gandarījums par sevi kad nostājies, pārvietojies, kad spēj iet un iet un vēl varētu iet. Tā sajūta, ka tevī ir enerģija darīt, sajūta, ka pēc laba treniņa muskuļi sāp. Endrofīnu izdalīšanās dara savu.
Noteikti, ka palīdz, tā ir arī terapija kur izlādēties, apdomāties, parisināt un apdomāt.
Izskatās, ka kurss labs uzņemts tik turpināt un gan pēc gadiem diviem jau būšu labā gandarījumā par padarīto, tik nesalūzt, nenoiet kaut kur no ceļa.

Sievietes - Daudz nav ko piebilst, sākot ar sapņainiem Pin-up darbiem, kaut kas jau tur ir tāpat jau populāri nebūtu.
Var priecāties par kalniem, ziediem, bet nezinu kādēļ sieviete ir kaut kas apburošs, iedvesmojošs, bet protams par sevi jārūpējas un tad var skatīties, skatīties un nebeigt priecāties.
Var teikt, ka tas ir ārīšķīgs, bet mēs taču baudām ar maņām un acis kur skatītes un ar ko.

Ģimenes
Priecē ģimenes, kad cilvēki veido, audzina un dzīvo kopā.
Ir tik daudz brīžu un svētku kurus tā pa īstam izbaudīt pat nevar.
Piemēram Ziemassvētki, tagad tik apsēsties un saēsties, bet vienmēr man ir patikuši ziemassvēkti.
Cilvēki ar bērniem tā īsti nenoveco, viņi dzīvo līdzi pārmaiņām un vienmēr ir attīstības, var atkārtot matemātiku un citas aizmirstās zinātnes. Mācīt un mācīties, iedvesmot un iedvesmoties.
Cepuri nost visiem foršajiem vecākiem!

Dzīvnieki
Sunīši, noteikti, bet noteikti sunim vajadzētu kaķi, tieši kā Tylor Swift, bet ne grumpy cat !
Bet, lūdzu, beidziet taisīt filmas kur nav labs iznākums.
Pure torture !!! Šausmas!!! Varbūt ir jāiziet kāda Kinologu skola.

Cilvēki
Apņēmīgie, darbīgie. Ir viegli padoties, vienkārši bumbulēt un iegrimt visā ko tev mēģina šie apņemīgie iepārdot, pie kā strādājuši, ko radījuši un kā turpina neapstāties.
Ar savām pieredzēm un stāstiem cilvēks ir interesants, darot mēs kļūstam bagātāki, spējīgāki un piepildītāki. Tur vēlos arī sevi redzēt, ka spēju iedvesmot un veicināt vairāk darīt un domāt ko un kā darīt.
Varu arī vienkārši vērot cilvēkus un man pat ir jādomā par ko viņi domā noteiktos brīžos, rīcībās, kas notiek viņu prātos.

Šī laikam pirmā daļa.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: