Ķirsīts
19 Maijs 2012 @ 04:09
4as brīvdienas.. woohoo..  
1.diena. Aizgāju beidzot pie friziera un aplīdzināju savu krūmāju. Satiku Edzi un Buzi. Beidzot.

2.diena. Satikos ar Alīnu. Pasēdējām pa mierīgo Krastmalā, pabaudījām lietu un pēc tam saulīti. Pēc tam satiku Mošķi. Pieēdāmies kā CŪKAS. Un uzkodām desertu. Pirmā reize pa ilgiem laikiem, kad aizbraucām katra pa mājām pilnīgi skaidras, bet.. diezgan laimīgas.

3.diena. Pa dienu atkal satiku Alīnu. Rāmi pačillojām.. // => Wild nakts ballīte ar Mošķi un Artūru. Pirmo reizi es nogaršoju tik bagātīgu klāstu ar kokteiļiem. Tagad skaitīšos zinoša. :D Principā, lopā, bet ne tuvu tam, kādai man vajadzēja būt. Cilvēki ātri pierod pie labas dzīves, un turpmāk man būs grūti maksāt par kokčikiem. xDD Lielāko daļu nakts pavadījām GreenWodā pa mierīgo. Pirmo reizi dzīvē spēlēju galda futbolu. Prikoļņa. Foršais DJ bija ĻOTI līdzīgs Capītim. Es pat iemīlējos. Vismaz idejā. :D

4.diena. Atbraucu pa dienu no ieilgušās ballītes, pagulēju trīs stundas un kratījos atpakaļ uz centru. Didzi es garām nekad nelaižu. Super pozitīvs lādiņš nākamajām dienām!! Dievinu to cilvēku. No tiesas. // => Vakarā baļļuks (drīzāk dzeršana) ar kolēģiem. Un es vienalga paliku pilnīgi skaidra. (like what?)


Man vienkārši gribējās pierakstīt. Man arī tomēr ir dzīve. Reizēm.
Uhh, tagad jāmēģina pagulēt un rīt (šodien!) jāieslīd atpakaļ darba rutīnā (stresā).
Cya bitches!

PS. Šodien - Muzeju nakts. Haha! Manas aknas mani ienīdīs.