Ķirsīts
12 Janvāris 2012 @ 23:56
tā nu man iet.  
Laikam šodien sākās "ziemas sezona" darbā. Neatceros, kad pēdējo reizi tādu haļavu dzinām. :/ Skumīgi. Atkal griezīs nost stundas, algas. Laikam pēdējais laiks atrast jaunas aizraušanās (vai izcelt no zārkiem vecās)
.
Vakar viena no menedžerēm izteica skaisto frāzi, šodien pats Kristaps.. :D Es sākšu ļaunu priecāties drīz. Patiesībā, ne ļauni, bet patiesi. Baltā krāsa man ne pārāk piestāv, bet algas paaugstinājumu un jaunus darba pienākumus gan es labprāt vēlētos.

Lai nu kā.. Atgriežoties pie skumjām par "ziemas sezonu"... Būs vairāk brīva laika, kas nozīmē, ka bišķīt atdzīvosies sociālā dzīve, kas nemaz nenāktu par ļaunu. Laikam.

Kas vēl jauns? Tiesības arvien neesmu nokārtojusi. "Procesā" ir nedaudz ievilcies, bet gan jau..
Studēt es ar nesāku, kas nemaz, nemaz nav jauki. Intelektuāli laikam degradācija nav iepriecinoša nevienā no dzīves momentiem.

Šobrīd manas izklaides ir: braukšana; palīdzēšana Kasparam ar teorijas zubrīšanu, lai vismaz viņš fiksi varētu tiesības dabūt (un pēc tam vizināt mani. Hā, hā), "tējas vakari" pie Annas (vienīgais ne-kolēģis, kuru es satieku ~ reizi divās nedēļās = tas šobrīd ir rekords); gatavošanās 19ā datuma nodzeršanās svētkiem; tērzēšana pusdienu pārtraukumos ar Dāvi pa telefonu, jo nav laika tikties dzīvē...
==> Kopskats diezgan nožēlojams. :D