Ķirsīts
30 Novembris 2011 @ 20:49
kaut kur pa vidu ierakstam, drusku aizbraucu auzās  
Pārsteidzoši. Pat viss atvaļinājums nepagāja, kad es izrāpos no mājas laukā. Krekšķis bikīt vēl ir, bet es izdomāju, ka vismaz pēdējās 3[!!] dienas kaut kā nebūt jāpiespiež sevi paskatīties pasauli ne tikai caur loga rūti.

Izrāpos no mājas, jo bija braukšana, kuru apsolījos nekavēt. Sačakarētā ritma [dienas/nakts] biju nogulējusi stundas 2-3, bet jutos brīnumjauki. Pabraukājos un viņš pasvieda, ka pēdējās 3s reizes palikušas. Ja tagad kko stulbu nesastrādāšu - DRĪZ šis murgs būs beidzies! *sun*

Ieskrēju darbā. Damn, man tā pietrūkst tie cilvēki. Esmu darbaholiķis laikam, jo man dikti gribas atpakaļ.

Nu, jā.. Kas vēl? Ā, kamēr slimojos, noskatījos ahujena daudz filmas. Ja līdz šim bija šis tas vēl palicis, ko nebiju redzējusi, tad tagad esmu uzlikusi kapakmeni un labajām vēl-neredzētajām filmām. Laikam jāatrod cits veids kā pavadīt laiku, jo šodien [tā kā nav ko skatīties] klausos mūziku uz riņķiem vien. Es, jā!

Ceru, ka 6dien iznāks aiziet paballēties. Jādzer vitamīns C un jāpakačā imunitāte! :D

Vispār -- kāpēc es rakstīju? Es tā iedomājos, ka, ja kāds, kas mani sen nav redzējis, gribētu to mainīt, viņam ir brīnišķīga iespēja izmantot pēdējo dienu iespēju, jo es ļoti gribu visus nesatiktos satikt. Nu kaut kā tā.