Ķirsīts
25 Jūlijs 2011 @ 19:09
 
Vispār es gribēju ierakstīt tikai to, ka noskatījos vēl vienu ļoti labu filmu - "Freedom Writers". Un tās iespaidā pat sagribēju izlasīt arī grāmatu, bet LV kā jau visas grāmatas, kuras es gribu izlasīt, negrib tulkot, so, iespējams, nāksies meklēt angliski.

Lai nu kā... vēl es gribēju pieminēt, ka vakar nejauši pa TV uzslēgāju "Betmenu"... Un šodien uzsāku atkal klasikas iepazīšanas procesu - uTorrent listē atkal ir parādījušās jaunas pakas (kas ļoti gausi nāk pie manis, bet.. nu vismaz nāk), arī šo/s klasikas gabalu/s ir padomā noskatīties kaut vai tikai tādēļ, ka reizi gadā es noskatos kko no neredzētām em... ierasti-redzētajām,bet-man-garām-pagājušajām-sava-laika-kulta(?) filmām.

Hmm, kā savādāk? Well.. darbā šodien bija traki ellīgi. Rīt man daļēja brīvdiena. Aizparīt darbā būs traki neforšā pārbaude, kuras es labprātīgi piekritu, jo esmu jauns, zaļš un muļķis.
Ārpus darba neko jēdzīgu neesmu sakārtojusi, bet pēc algas nākamā brīvdiena gan būs dikti ražīga, es tā jūtu. Skolas gaida manu pieteikumu, zobi gaida zobārstu, CSDD gaida mani, Veselības 4 gaida mani, lai noskaidrotu vai man nav arod-slimības piemetušās [hihi] un gan jau ir vēl kaut kas, ko aizmirsu piemetināt. :D

Gribu satikt draugus. `Šņuk`.
 
 
Garastāvoklis: nenopietns