Ķirsīts
13 Jūlijs 2011 @ 22:35
brīvdiena.  
Šodien beidzot atradās laiks, lai aizbrauktu uz CSDD un izņemtu baltās. Tagad var pilnīgi legāli sēdēt pie stūres un instruktora sabiedrībā 14 stundās izbraukt minimumu.
Uz bildes izskatos pēc bārbijas. Cerams, uz īstajām tiesībām izvēlēšos ne tik rozā izskatu (galu galā, 10 gadi būs tā jāstaigā. xD).

Lai nu kā, šodiena bija arī kino diena.
Noskatījos Potera beidzamo daļu. Varbūt pat būtu apraudājusies, ja vien blakus sēdošās trīs meitenītes visu filmu nebūtu šņukstējušas. Mazliet nokausēja noskaņu, bet nu nekas.. Filma diezgan pat Okey. Mazliet žēl, ka pēdējā un ar to arī lielā Poter-mānija būs beigusies. [labots] Ir beigusies.
Ļoti patika, ka lielu filmas daļu spēlēja pr.Snape. Manuprāt, ļoti jauki apspēlētas ainiņas uz viņa personību, pat ko tikai liels paldies no manis filmas režisoriem.

Uzreiz kā izgāju no Potera, Gundars uzsita sms ar jautājumu par kino. Tad nu aizgāju arī uz Transformeru trešo daļu, un jau atkal *šņuk*. Žēl, ka droši vien šis bija pēdējais action no viņiem. Filma, lai gan ļoti gara, nebija slikta. Visu filmu nepārtraukts action ar efektiem, gaismām, skaņām un sižeta kāpinājumiem, kas nenogudrināja. Nu, vismaz man, kas jūsmo (?) par dzelteno kamenīti. :hih:.

Nu, jā, vajadzētu sākt mācīties rītdienas eksāmenam, bet man ir akurāt filmīgs garstāvoklis un kapitāls slinkums. Uzgāju vienu filmu listi, kas daudz maz ierakstās man piesaistošās filmās, un tad nu izķidājot, sāku lēnām vilkt iztrūkstošās - vēl neredzētās / sen aizmirstās - filmiņas. *rock*