Ķirsīts
17 Maijs 2011 @ 22:32
..tad nu es smaidu.. šodien!  
Šodiena gan bija feina diena.
Sākumā iepirku apģērbus jaunus. [3,75Ls par džempi, trim maikām un vēl zaļām biksēm.. ^.^ Man atkal ir zaļas bikses manā mīļākajā zaļo-bikšu tonī. VīĪ. xD], pēc tam Edzi pat uz mirkli izdevās noķert un tad jau autoskolas teorija, kura paskrien nemanot.
Un, jā, man bija paredzēta masāža-pēdējā, bet Dāvis mani pierunāja neiet. [Ar to ar sanāca interesanti, jo beigu beigās izrādījās, ka esmu uzrakstījusi, ka nebūšu nevis uz salonu, bet kaut kādai Lindai, kurai kāds no mana telefona ir zvanījis kaut kad. un, jā, es arvien īsti neiebraucu kas tā tāda par dūdu un no kurienes man viņas numurs un KURŠ no mana telefona kādam ir zvanījis.. xD Bet labi... lai tā paliek dzīves neatrisinātā mīkla!]
Nu, jā, tā vietā, lai iz-masažierētos, aizgājām ar Ārčiju un Dāvi mācīties CSN uz Coffe-In. Īsā mājas-darba izpilda ievilkās uz trim stundām. Lai gan visiem no mums bija uzreiz pēc nodarbības jābrauc pa savām ģēlām.. Redz-kā, cilvēkiem izbrīvējas laiks, kad tas tiek labi pavadīts. Lai gan no otras puses, manā organismā šobrīd ir tik daudz kafijas, ka es varētu pus-maratonu noskriet. Aizmigt šodien būs interesanti.

Nu, jā, vispār man aizrādīja viens cilvēks, ka es rakstu tikai labas lietas un nemaz nesūdzos.. Bet.. dzīve taču katru dienu piespēlē kādu jauku momentu, par kuru vērts pasmaidīt.
..tad nu es smaidu.. šodien!