Ķirsīts
22 Janvāris 2011 @ 04:02
darbs. BIN, VV atestācijas. Piezīmes sev.  
Šī diena izskatījās gluži tāda pati kā iepriekšējā. Atnākot uz darbu gan pār mani pārlija neparedzētu un ne ļoti foršu notikumu lietus.
Beidzot bija pienākusi tā diena, kad es tiku pie BINa atestācijas. Tā kā šī šķiet vissarežģītākā no atestācijām darbā, protams, paspēju ļoti satraukties un tā. Beigu beigās atestācija tika novilcināta par trim stundām, pirms paša pasākuma man vēl noņēma divus no darbiniekiem un beigu beigās sajūta uzreiz bija nepārprotami skaidra - būs pakaļā.
Nu neko.. cīnījos kā varēju, bet ar katru mirkli pleci nokārās arvien vairāk. Apmēram, kad puse atestācijas jau bija cauri, mani apgaismoja - tā, starp citu - ka man iet arī virtuves vadīšanas atestācija. Man šķiet, ja būtu bijis brīvs brīdis raudāt, es to tiešām būtu arī sākusi darīt. ;D
Kad jau iestājās levelis "POhuj; ejiet nahuj; Lieciet man Fail un es vismaz tikšu pīpēt", šīs mokpilnās stundas bija beigušās.

Beigu beigās, es BINa atestāciju noliku uz 94%, par ko biju pārsteigta gan es, gan arī menedžerīte, kas man pieņēma atestāciju. Bet virtuves vadīšana, kuras ievārītās ziepes bija par vēlu sastrebt uz 74%. Well, priekš tādas pakaļas, kas tur darījās, manuprāt, beigās sanāca visai labi. :D Visādā ziņā ceru, ka BINčiks man kādu ILGU laiku vairs nebūs, bet kuhņa būs labi ātri, lai varu pārkārt uz labāku rezultātu un, vēlams, mani iepriekš pabrīdinot, ka atestācija JAU notiek. :D

Nu jā, tas atkal par darbu.