Ķirsīts
02 Decembris 2010 @ 23:18
vispār.  
Viss trakums ar naudām ir beidzies. Jele.
Vakardien sistēma sāka čakarēties un man beigās bij mīnuss 80Ls. Diezgan forši būtu pēc tam 1/3 mēnesi strādāt par velti, jā.. Nu neko, pēc neprātīgi daudz stundu čakariem, šodien izdevās nez no kurienes sistēmā atrast to naudu un es viegli izslīdēju cauri ar mīnuss 2Ls, kas gan, manuprāt, nav īsti mana vaina, bet.. labāk šķirties no diviem, nekā astoņdesmit lašiem. Fū.

Rītdien brīvdiena, ko plānoju pavadīt ar savām jaunnopirktajām grāmatām, Litu un kādā mirklī ar Annushku. Diezgan forši ne-darba laikā satikties ar cilvēkiem, ja vien.. ārā nebūtu tāds laiks. >.< 100denīgās zeķubikses, džinsi, divi pāri zeķes, zābīši, divi džemperi un ziemas kurtka, neaizmirstot divus pārus cimdu, no kuriem viens ir vīriešu ādinieks pat nespēj 100% saglabāt tevi siltu. Brrr.. Un tagad vēl katru vakaru pēc darba jāiet grābt sniegu. *nopūta*. Man arvien vairāk pietrūkst vasara. Un ar katru dienu es arī domāju - katru.

Vasja, maita, arī aizgājis atvaļinājumā un nu man vairs nav nekāda prieka par virtuvēm, kuru sākumā vai beigās man vismaz šad tad izdodas ar viņu pakomunicēt.

Bet nav jau viss tik melns kā liekas. 7dien iešu slidot ar ViķuVitāliju (,Edzi,). Un tad iesim dzert alutiņu. Un es ceru, ka būs baigi forša diena.