Ķirsīts
16 Jūnijs 2010 @ 22:39
16.jūnijs.  
Šī brīvdiena aizvadīta interesanti. Tikai tā strādājot var izgaršot brīvdienu patīkami saldeno garšu.
Lai gan mani izbrāķēja Donoru centrā dēļ zemā spiediena, diena aizvadīta diezgan labi. Izdarījusi visu, kas saistīts ar skolas lietām un darba medicīniskajiem dranķīšiem. Paeglītis mani (laikam) pierunāja iet uz izlaidumu, tagad tik jāpacenšas ielikt sev strādāt, lai man tiešām būtu pamatots arguments, kāpēc neiet. Bet no vienas puses pat viņa dēļ gribētos aiziet. Kaut vai lai pēdējo reizi atsveicinātos tā pa īstam, bet nu redzēs.

Pēc tam, kad biju pasēdējusi Līvu laukumā ar Vivu un Tomiņu, padrinkājusi sūdīga alus un piebarojusi sevi ar Dubulto Cheesburger, aizvadījusi visus tur, kur vajadzēja, pazvanīju brālītim, lai šo satiktu. Ārkārtīgi izmainījies, ārprāts. :) Bija tiešām prieks satikt un parunāt, paspēlēt biljardu un samaksāt par to tik maz [Atgādinājums sev: Krists man neatdeva naudu :D]. Tik ārprātīgi superīgs cilvēks veidojas. Un, bļa, viņam jau ir 22. o.O Es jau kuro gadu dzīvoju ar pārliecību, ka viņam ir divdesmit. Shit, laiks tomēr skrien..

Lai nu kā.. tagad tāds feins chilliņš iestājies. Drusku jāpaSPAMo un jānoskatās kāda filma. Tad var mierīgu sirdi likties slīpi, lai rītdien ieslīdētu darba rutīnā.
Un tad jau Piektdiena ir klāt, kur es ceru gūšu pavisam, pavisam pozitīvu emociju lādiņu un nostabilizēšu savu asinspiedienu ar kko grādīgu. :D