Ķirsīts
04 Maijs 2010 @ 23:21
Būt sievietei ir smagi.  
Kāpēc?
Visiem labi zināms, ka rītdien man skolā ir jādejo pusotra minūte. Nu, ar visām uznākšanām, noiešanām utt varbūt trīs (maksimums). Tātad 3 minūtes.
Kas jāizdara, lai sagatavotos šīm trim minūtēm?
1kārt - jāizdrukā visi numuriņi, jāpadomā par kopskatu. Kr4 - nekas sevišķš.
2kārt - jāizvēlas tērps, kurā dejot.
Zinot mani un manu ne-vēlmi pēc svārkiem vai kleitām, manā skapī atrast ko tādu ir neiespējami. Devos iekarot māsas skapi. Atradu, uzmēriju, derēja, nolēmu, ko vilkt.
Mani ieraudzīja māte un pateica, ka viņai ir viena kleita, kas noteikti man izskatīsies DAUDz labāk. OK, uzmērīju. (jāpiezīmē, ka pirms māte savā skapī atrada TO kleitu, es dabūju uzmērīt kādus 12 svārkus, 3s kleitas, pāris blūzītes un krekliņus vasarai.
Ok, visbeidzot, kad pienāca TĀS kleitas mērīšana, izrādījās, ka man viņa galīgi neizskatījās labi, tāpēc nācās domāt ko citu. Cerēju, ka tikšu cauri ar māsas svārkiem, Vivas kurpēm, savu maiku un viss. Neizdevās.
(..) Visbeidzot izdevās atrast "tērpu", kas sastāvēja tikai no vienas manas lietas - svārkiem. Bet tad nāca nākamais teksts no mātes puses -- tev ir ļoti nepiemērota veļa. Tad nu man nācās uzmērīt viņas iedotos bōdījus un sazin kādus vēl brīnumus, lai sievietes augums izskatītos patīkamāks. Visbeidzot, tiku arī pie viņas krūštura un velns viņ zin kā vēl.

Redziet, es šeit tik gari uzrakstīju, lai iegrāmatotu sev un citiem, ko tik sievietes nedara, lai uz 3minūtēm izskatītos labi. Jūs padomājiet, ko tik viņas nedara, lai labi izskatītos uz visu vakaru vai, nedod dies, diennakti.