Ķirsīts
12 Marts 2010 @ 23:22
Par ko domā mana zemapziņa? Es labprāt to nekad, nekad neuzzinātu. o.O  
[23:06:45] ..Just Enny..: es sapņoju šodien murgu. Un vienu no galvenajām lomās spēlēja Toma vadītāja Linda, kura gan neizskatījās pēc Lindas, bet viennozīmīgi tā bija Linda :D
[23:07:07] Lunaro Toms ICe - Linda Stīrija: sapņoji murgu!
[23:07:12] Lunaro Toms ICe - Linda Stīrija: nice!!! |-(
[23:07:17] Lunaro Toms ICe - Linda Stīrija: par mani
[23:11:19] ..Just Enny..: Ideja bija tāda, ka vai nu es ar Lindu taisos pavadīt visu atlikušo mūžu kopā vai kkā tā. :D
Es iepazinos ar visu tavu ģimeni un tev dīķī pie mājas dzīvoja krokodils, kurš vēlāk mums visiem uzbruka. :D Un..
es vēl atceros tādu visai kutelīgu ainu, kuru es labāk negribētu atcerētos. :D
Mēs kko ņēmāmies un tu mani smagi uzbudināji. xD Un tad nākamais kadrs, ka tava māsa (tev ir māsa? :D ) kko ņēmās ap manām biksēm.
Vēl nākamais kadrs -- man pēkšņi nedaudz zem nabas ir parādījies krāniņš ar puķītēm (kā ribbed prezervatīvi, tikai dabiksi puķītes uz krāniņa xD )

Un tad jā.. tas krokodils visos izraisīja paniku. Tu kkur pazudi ar savu māsu. Un tikmēr mana ģimene un kl.biedrs (Iskrovs) gatavojās to zvēru likvidēt, aizdedzinot kkādu egli un iegrūžot to tam zvēram virsū. Tad kad viņš pusidiotisks uzmetās tai eglei virsū un drusku aizsvilās un taka nomierinājās, pie krokodila (ar ļoti ļengenām kājām un atkritušu atpakaļ galvu) pieskrien mans klasesbiedrs un purina viņa kājas un sauc "ō kāds mīļumiņš, o kāds mīļumiņš"... Un tad krokodils atkal atver savu muti, grib kost.. un mēs visi atkal skrienam uz izpostīto māju slēpties un glābties :D

Jautājums viens --> Par ko domā mana zemapziņa? WTF :D
Pamodos 8os vakarā panikā. Nesapratu vai ir rīts vai vakars, vai man jāiet uz darbu vai jāguļ, kāpēc neviena nav mājās, nedeg gaismas un nestrādā TV? Viss kluss un tukšs.

Pēc šī sapņa var uztaisīt kādu šausmu filmu. Esmu par to pārliecināta.