Ķirsīts
27 Janvāris 2010 @ 00:22
Sveiciens Ilzītēm vārda dienā! :]  
Cepum ar gludo virsiņu (vai kā nu bij'), tev lielā buča! ;]*

Šī brīža temperatūra => -22 grādi pēc celsija un Annijai zem divām segām smagi salst. "Savukārt naktī un no rīta Latgalē un Vidzemē gaisa temperatūra pazemināsies līdz -25...-30." Mēs laikam skaitāmies Vidzeme un, ja no rīta būs -25 es apsveru iespēju izlaist skolu..
 
 
Garastāvoklis: k-k- au-k-sti
 
 
Ķirsīts
27 Janvāris 2010 @ 00:35
* Vēzis  
Raksturojums: Rūpes - nepastāvība, mātišķums… Piesardzīgums, lēnums, neizlēmība. Tas raksturo Vēzi. Viņš ir mājas pavarda sargātājs. Panāk savu, jo ir pacietīgs, ar labu atmiņu un intuīciju. Informāciju smeļas zemapziņā. Garastāvoklis atkarīgs no Mēness fāzēm. Ir ieradumu cilvēks. Emocionāls, tieši tāpēc reti ir viens. Aizstāv savējos. Rituālu cilvēks.

Šodienai: Intuīcija pateiks priekšā, vari uz to paļauties. Pārāk liela emocionalitāte, analizējot situāciju valstī, attiecinot notiekošo uz sevi, nogurdinās. Ņem grožus rokās un vadi dzīvi pats.

Rītdienai: Dāvanu gaidīji? Iespējams, šodien cerības piepildīsies. Komandējumi, darījumu braucieni, tikšanās ar ārzemju partneriem - finansiāli veiksmīgi. Kādam galvu jauks jauna iepazīšanās.

Varbūt man pārāk ļoti salst un es vienkārši redzu lietas, kas izskatās labi?