Ķirsīts
03 Janvāris 2010 @ 03:37
 
- "Laika ceļotāja sieva". Biju domājusi, ka filmu skatīšos vien tad, kad būšu izlasījusi grāmatu.. bet zinot man spēju koncentrēties pēdējā laikā, nav īsti jābrīnās, ka atmetu grāmatai ar roku pusiesāktai. Filma tāda, laikam pat jāsaka, laba. Lai gan man vajadzēja pa vidu ņemt vairākas pauzes kā jau visam. xD
- Cigaretes beigušās. Plaušiņa niez.. :D
- Rīt no darba beidzot brīvdiena. Pārmaiņas pēc, ceru, ka nepazvanīs un neizsauks. Gribu satikt kādus cilvēciņus - draugus! Man liekas, ka, ja es pazaudētu pavisam arī viņus, es mierīgi varētu doties īstenot savu sapņu lidojumu! xD No otras puses, šobrīd nauda būtu vajadzīgi pavisam izmisīgi un, ja man pazvanīs, būs vien jāpiekrīt.

"Cilvēks ir radīts, lai nestu savu krustu, tāpēc viņam doti stipri pleci. Var izturēt bezgala daudz, ja nav zaudējis cilvēku sevī. Viņš var dzīvot bez cerības, bez draugiem, bez grāmatām, pat bez mūzikas, kamēr vien vēl spēj klausīties savās domās, putna dziesmās aiz loga un jūras tālajā balsī." / Aksels Munte [Mans mīļākais citāds nu jau gadsimtu. Pēdējā laikā atgādinu sev, nevis lai iedrošinātu, bet, lai saprastu vai esmu zaudējusi cilvēku sevī].

...pasaku, kas patiesībā ir skumjš stāsts par cilvēku, par to, kādu vietu kopā un katrs atsevišķi ieņemam šajā pasaulē un visā, kas notiek. Mēs esam aktieri uz lielās dzīves skatuves, tieši tādēļ arī pārāk daudz tēlojam un ļaujam, lai apkārtējie mūs redz tādus, kādi neesam, dzīvojam dzīvi spēlējoties.
[Un uzduroties nejauši šādam citātam man gribas domāt beidzot, ka pēdējais laiks pienācis man iepazīties ar `Mazo Princi` privāti].
 
 
Ķirsīts
03 Janvāris 2010 @ 05:01
mežģam smadzeni..  
ĢENIĀLS UZDEVUMS...

Enšteins ir teicis, ka šo uzdevumu 98% planētas iedzīvotāji nespēs atrisināt. Vai Jūs to varat? Atslēga ir tajā, ka ir jābūt pacietīgam un jāpievērš uzmanība detaļām. Piecas mājas, katra savā krāsā atradās vienā rindā Rindā ir piecas mājas, katrai mājai ir sava atšķirīga krāsa. Katrā mājā dzīvo kāda atšķirīgas tautības persona. Katrs no viņiem dzer noteikta tipa dzērienu, smēķē noteikta tipa cigārus un uztur mājdzīvnieku. Neviens no mājas saimniekiem nedzer vienu un to pašu dzērienu, nesmēķē vienas un tās pašas firmas cigārus un neuztur vienādus mājdzīvniekus: 1. Anglis dzīvo sarkanā mājā. 2. Zviedram pieder suns. 3. Dānis dzer tēju. 4. Zaļā māja ir blakus pa kreisi no baltās mājas. 5. Zaļās mājas īpašnieks dzer kafiju. 6. Īpašnieks, kurš smēķē Pall Mall, uztur putnus. 7. Dzeltenās mājas īpašnieks smēķē Dunhill. 8. Īpašnieks, kurš dzīvo vidējā mājā, dzer pienu. 9. Norvēģis dzīvo pirmajā mājā 10. Īpašnieks, kurš smēķē Blends, dzīvo blakus tam, kas uztur kaķus. 11. Īpašnieks, kurš uztur zirgus dzīvo blakus īpašniekam, kurš smēķē Dunhill. 12. Īpašnieks, kurš smēķē Bluemasters dzer alu. 13. Vācietis smēķē Prince. 14. Norvēģis dzīvo blakus zilajai mājai. 15. Īpašnieks, kurš smēķē Blends, dzīvo blakus tam, kurš dzer ūdeni. Jautājums, kuram pieder zivs?

EDIT: Un, bļā, es ietilpstu tajos 2os procentos. Pēc mokošiem risinājumiem gan wordā, gan excelī (lai nav tik daudz rūtiņas jāzīmē) es to izdrīju.. Diezgan kruta sajūta. Atrisinājuma laiks: Viena stunda un kādas padsmit minūtes :D (no laika kādas 40min jānoziedo tam, ka es centos savu uzdevumu padarīt vēl interesantāku, sarežģījot vārdus :D :D )... Bet nu es dievinu loģiskos uzdevumus ^___^