Ķirsīts
28 Decembris 2009 @ 01:09
alkstu tikt prom!  
Šovakar jāpaspēj noskatīties visas 4ās sezonas sērijas, jo pēc tam nebūs laika.
Rīt 9:30 jāatrodas pie Dinaza, lai atkal veltīgi notriektu 12Ls, jo arvien neesmu aizgājusi un nolikusi to sūdaino teoriju. Sāku arvien vairāk sevi ienīst!
Pēc tam jābrauc strādāt līdz pat 10iem vakarā. Ak jā, un man arī 31ajā ir jāstrādā.. Diezgan lieliski. Laikam tas nozīmē, ka nāksies pēc tam braukt mājās pārgurušai un smaidīt ģimenei un radiniekiem. Vai varbūt iet vienkārši gulēt, aizbildinoties ar pārgurumu.

Šodien tā padomāju un nespēju iedomāties nevienu lietu, ko man vēl patiktu darīt. Tas ir DRAUSMĪGi.
Man vairs nepatīk fotogrāfēt, lasīt, rakstīt, klausīties mūziku, pat filmas es skatos ar pārtraukumiem, jo nespēju kārtīgi koncentrēties. Vienīgais, ko man arvien patīk darīt ir smēķēt, bet lai to darītu visu laiku, mūsdienu apstākļos, man būtu jābūt miljonārei xD
Sāku netieši meklēt sev jaunu aizraušanos, kurā es varētu iesaistīties par visiem simts. Ja agrāk bija skola vai darbs, tad tagad arī to vairs nav. Lēnām slīkstu izmisumā! Pat saldējums man vairs negaršo! Pat braukt ar mašīnu man vairs negribas. Man negribas pilnīgi neko! āāāāā.. >.< hate it!

Ā, nē, atradu vienu lietu, kas man patīk -- skatīties kā aug mans ratio iekš outlaw.. 3,647 vai nav lieliski?! Kā man patīk Free Leech! ^^