Ķirsīts
22 Jūlijs 2009 @ 19:53
jestri iet  
Otrdiena:
Annija ar Litu pēc darba aizgāja uz kino.
Annija ar Māri pēc tam aizgāja uz Andrejsalu. Annija un Māris gribēja dzert šņabi. Un dzēra arī.
Sēžot pieturā, Annijas pēdējais autiņš neapstājoties aizbrauca viņai garām. Viņa izlēma, ka jāiet ar kājām uz mājām, bet pa ceļam kāds pēkšņi bļauj "Annij!!!" Apmulsusi, nedaudz iereibusī meitene paskatās uz ielu un no mašīnas lec ārā Marta, apskaujot mani gandrīz nogāzdama mani no kājām. VEIKSME! Aizveda mani uz mājām, kur mani gaidīja divi dusmīgi pūķi pie durvīm, kas nekautrējās nolasīt morāli un tiranizēt mani.
Arvien karuselim griežoties gar acīm Annija aizgāja gulēt.

Trešdiena:
7:00 bija jābūt pie "Main Stacion". Annija, protams, 2dienas iespaidā kavējās. Kavējās tik ļoti, ka 4Ls nācās izmest par taxi, lai mani līdz 8ņiem nogādātu "Daugavā", kur paredzēts atiet mūsu autobusiem.
Sēdēju ar Mārtiņu otrajā stāvā autiņam un izgāzušies kā tādi karaļi smējāmies un pļāpājām.
Darba tusofka notika kaut kur aiz Ogres, kur mūsu skatam pavērās neaprakstāmi burvīgs skats - Liela nojume ar daudz, daudz galdiem, divi futbollaukumi, basketbola laukums, divi vilejbola laukumi, apkārt mežš un vietām vēl kāds iekopts dīķīts.. ^_____^
Laiks mūs mīlēja. Lietus lija tikai kādus 5% no visa laika, ko pavadījām tur.
Orientēšanās sports, daudz, daudz, TIEŠĀM DAUDZ basīša mači. Pat ievilku Kristapu (McD vadītājs) spēlēt ar mums. Bija tik jauki un jautri. Bumba pati no maniem pirkstiem krita grozā.. Tās bija tiešām gandarījuma pilnas spēles. ^____^ Vēlāk atkal orientēšanās ar savu 14o komandu, kuras nosaukums bija "Krutie pelmeņi" :D Tālāk apdāvināšanās tūre & stuff (tiku pie skaista raxta un sudraba nozīmītes, par to, ka strādāju McD jau gadu).
Un visa nobeigumā diezgan paīss gan, bet tomēr -- Futbola mačiņš.. ^______^

Rītdien man ir brīvdiena, kas nozīmē, ka sāpošie muskuļi nebūs jāsasprindzina darbā un varēšu atpūsties.
5dien atkal uz BBP, kur atkal varēs atpūsties. Atkla Liepāja, pastaigas basām kājām uz Ezerkrastu, dancāšana un jauka kompānija, + praktiski par velti pasākums sanāk.

Ja nekas nenoies greizi, šī būs jaukākā vasaras nedēļa.. Varbūt ne pēc pašsajūtas, bet notikumiem gan.