Ķirsīts
20 Jūlijs 2009 @ 03:05
 
Dzimumdiena ir aizvadīts. Lai gan sajūta īpaši nav mainījusies, vienalga iedomājoties faktu, ka man jau ir 18 brīžam velk uz korķi. xD Vienīgais skaistais apstāklis šajā visā pilngadības padarīšanā ir tāds, ka nu varēs sākt domāt par tiesībām. Jau pavisam drīz. :)

Tikmēr iedomājoties par nākamo nedēļu, neviļus man uzmetas zosāda.
Iedomājos darba pasācienu, kurā būs Māris un Mārtiņš, Lita un vēl pāris tautieši ar kuriem man patīk pavadīt laiku. Es īsti nezinu kā būs ar to, ka mans laiks būs jāsadala viņiem visiem.
Tad otrs nopietnais -- BBP, uz kuru laikam tomēr es braucu. Nezinu kā un ar ko, un kāpēc, bet īpašas izvēles jau man nav.

Pie manis ieradās atklāsme - ja esi maz gulējis un neesi dzēris kafiju, un strādā kopā ar Māri virtuvē - vienā mirklī aiziet ciet. Tu sāc dziedāt ar viņu, dančat, lēkāt apkārt ar lāpstiņu un nazi rokās. Tas ir šausmīgi, kad darba laikā tā jāsmejas, kad ir tik tiešām ļoti, ļoti laba pašsajūta. Aizmirstas, ka ir jāstrādā.

Hmmm, un vakardienai nebija ne vainas. Bērnu rīts iekš FC tika novadīts. Redzēju pāris cilvēkus tur no nometnes, kas lika man visu laiku gudrot kādi tad bija viņu vārdi. Galu galā, cik gadi jau pagājuši.. Man atmiņa ir laba, bet laikam ne tik ļoti xD.
Bez tam, tiku uz filmu bez maksas. Jāatzīst, ka cerēju uz kaut ko labāku, tomēr kopumā nebija tik traki. Pārmaiņas pēc tur bija daudz Severusa, kas kā vienmēr tēloja nevainojami un bija tik ļoti jauks. *mm* :D
Arī lietusgāze, kas pēkšņi sākās, mani tikai iemidzināja un es aizslīdēju svešā pasaulē, atstājot sastiepto muguru un nogurumu šai pasaulē. Miers. Drīz atkal turp jādodas.
 
 
Ķirsīts
20 Jūlijs 2009 @ 22:21
Please drive safe  
auksti drebuļi gāja pār kauliem skatoties..

http://www.youtube.com/watch?v=YY4hICSiRa4