Ķirsīts
13 Jūlijs 2009 @ 01:53
..  
Noskatījos `P.S. I love You` beidzot. Biju gaidījusi, ka tā būs raudama filma, bet manī tā neiedvesa absolūti nekādas emocijas, ja nu vienīgi apziņu, ka šo 2h laikā varēju lasīt labāk grāmatu. Doma man nešķita orģināla, tēlojums nepārliecinošs un dialogi paredzami.
Es ceru, ka tā vienkārši bija slikta filmas izvēle, nevis pierādījums tam, ka kļūstu par monstru, kuru vairs neaizkustina jaukumjaukas filmas XD
PS. Edzi, es ceru, ka tev padomā ir kkas pavisam jauks, ko man likt noskatīties. :D
 
 
Ķirsīts
13 Jūlijs 2009 @ 23:31
pirmdiena, trīspadsmitais xD  
Šī diena bija kaut kas grandiozi dīvains.
Patversme, kur es apraudājos ieraudzījusi mazo ķiparu. ^___^ Mīlestība no pirmā skatiena.
Mazliet gan to visu pabojāja sekojošā kamera, bet es labi pavadīju laiku. 3dien no rīta jābrauc uz Juglas patversmi, kur ceru atradīt vēl jaukāku, vēl mīļāku ņiparu.

Satikos arī ar Mārtiņu. Sēdēju blakus un smadzene griezās. Visas domas un jau tagad iestājās skumjas. Indija - tik tālu, tālu prom. Man laikam ir dots pārāk liels talants, savu sirds gabaliņu iedot kādam, kas drīz vien no manis aizmūk. Žēl, jo viņam ir tik jauks smaids un tik dzidras acis, tik jauks balss tembrs un visā visumā man viņš liekas tik dīvains, lai mēs spētu sadzīvot. xD Atkal nekā! `Nav lemts` un tā vienmēr.

Cepumam ar šodien bijusi interesanta diena. Abas nosēdējām kādas 40min picērijā, kamēr mūs vispār izdomāja apkalpot. Nepietiek jau ar to, ka bija tik ilgi jāgaida. Man atnesa arī NEīsto picu, kur viennozīmīgi vajadzēja būt vienam no tiem pieciem produktiem, kurus es neēdu. Vēē.. xD