Ķirsīts
05 Novembris 2008 @ 01:19
krist nežēlastībā  
Man mācības pietiks ilgam laikam. Es tiešām mācos un par neko citu nevaru padomāt.
Vēsture būs uzraxtīti labi. Tagad tikai jāizdara pāris darbi un par divu priekšmetu esamību uz pāris nedēļām varēšu aizmirst. Nedienas, ka ir arī citi priekšmeti un ne mazums.
Sobrīd stresoju par krievu valodu, fiziku, ķīmiju, informātiku. (man nekad mūžā nebija licies, ka reiz sēžot pie kompja es jūtīšos zemāka par zāli. Basic, algoritmi un citas figņas vnk spārda nierē).

Šonedēļ es laikam tikai strādāju, naktīs mācos un gulēt guļu pāris stundiņas (old Enny is back). Cerams, 4dien izdosies ieskriet pie Buzīša un mazliet remdēt "skola-darba-bezspēks" situāciju. [Būs pie viņas jābrauc ar torti. Tik daudz reizes glābjot mani no nežēlastības un ļaujot izsūdzēt man bēdas = pažēloties ;D]

Saņēmu algu. Paliku uz pakaļas. Sanāks jauns telefons. Beidzot būs iespēja arī uzrakstīt kādam sms ātrāk kā pa < 5min. ;D Un maybe, ja izdosies saštellēt ģēlu, kompim ar tiks piemests un man beidzot būs kaste, kas strādās ^__^

Kas vēl jauns? Nekā nav. Guļu stundās un pamostos ar nospiestu pieri xD Apsveiciet mani! + domāju par icu. Drīz tak balle beigsies, a man jādabeidz notikums jauks un mīlīgs. Nav ko vilkt garumā vairs.