Ķirsīts
18 Oktobris 2008 @ 11:00
tīri atmiņai: V-pils exkursija  
Tad nu tā.. Ekskursija bija uz Ventspili un braucām mēs visi ar vilcienu. Teju 3h normāli tika kapāts/buhāts/kodēts (protams, es šeit esmu izņēmums, jo mani "vieglie dranķi" netiek pieskaitīti pie alkoholu dzimts) un sexīgajā tualetītē pīpēts. Kā vienmēr ar kājām tika aizstaigāts no stacijas līdz naktsmītnei (un nez kādēļ šīs divas lietas vienmēr atrodas dazādās pilsētas pusēs), kur iekārtojāmies, noklausījāmies instruktāžu kad, kur un cikos mums ir jābūt atpakaļ.
Aizdevāmies līdz jūrai, kur es (protams) paspēju nenormāli sagruzīties, jo tā tas vnk notiek, kad sāc domāt par lietām, kuras vislabākais būtu vnk izmest ārā no galvas vai aizmirst (diemžēl praksē tas slikti pielietojas).
Lai vai kā.. pasēdējām, iedzērām utml, kad es jau atapos, ka atkal iejūtos "sirdsdraudzens" lomā un skaloju smadzenes (drizāk var teikt, uzklausu un dodu padomus kā kārtīgi piredzējis cilvēks :D) Agnesei par to situāciju, kāda nu izveidojusies viņas dzivītē. Ar ieteikumiem, paskaidrojumiem viss tika nokārtots un pagaidām izskatās, ka viss izvērsīsies baigi saldi, pūkaini un jauki. Un man prieks par to. Vien reizēm šķiet, ka es varu sakārtot visu citu attiecību dzīves, bet savu atstāt kkādu trakumsērgas aplipušu suņu plosīšanai.
Naktī uzzināju, ka Zarnis (klases nūģīts nr.1) ir tik nenormāli aizlējies, ka tobrīd gulēja dušas telpā ar pliku pakaļu un galvu iegrūztu kabīnītē (rofl). Kandava dēļ šitā mežonīgi stresoja, kamēr pārējie nabagu mierināju, ka tā mēdz gadīties. xD Protams, Kristians, būdams viens no agresīvākajiem tipiņiem un glumākajiem ībļiem pasaulē, arī izcēlās salauzdams galdu, pelnu trauku un pilnīgā dirsā planējot apkārt.
Kad Paeglīša dusmas bija norimušas un viņš mūs visus aizsutīja gulēt, Edijs ar Hariju parūpējās par jautrību mūsu istabiņā. Es šitā smējusies nebiju sen. Šitā kacināt, bakstīt, aiztikt un uzmākties kādam cilvēkam, kurš, starp citu, ir tava dzimuma... Visnotaļ mežonīgi komiski un es biju līdz asarām.

Īsumā atceroties nākamo dienu, jāsaka, ka tā iesākās ar mežoīgu vēlmi braukt mājās. Ārā lija lietus, bija mežonīgi auksts + es besījos. Mūsu istabiņa bija pārvērtusies par teju "visu" pulcēšanos vietu. Pokers uz naudu, alus, ņamma, TV un WC - viss ko nedaudz slinkiem jaunuļiem vajag. Un protams dažiem izredzetajiem bija iespēja nobaudīt muguras masāžu manā izpildījumā.
Kkā gadījās, ka es tā-starp-citu aizgāju ciemos pie Džastina uz blakus nr. un tur ar pavadiju visu atlikušo vakaru nenormāli smejoties, dzerot D-light, pļāpājot par sexu, attiecībām utt meiteņu starpā. Tik mežonīgi daudz jaunu uzzināju par to, kas klasē darās, ir darījies, kas ar ko un kā.. xD Diezgan smieklīgi, īstenībā. Bez tam, no tāda viedokļa tiešām super, ka sēž as meitenes (kas būtībā visu uztic tikai saviem best-friend) guļ un pilnīgā mierā visu ko jautā, komentē, stāsta utt. Negaidīju, ka ar Līgu man piem man būs tik viegli par visu šito runāt, par Aigu nemaz nerunājot..
Kkādā ziņā exkursijas tā normāli satuvina tos cilvēkus, ar kuriem tik daudz ikdienā netiek komunicēts. Un arvien esmu vnk starā par savu klasi. Mazāk vai vairāk, visi ir lieliski cilvēki katrs savā veidā..
Pa nakti jau protams atkal sekoja Edija-Harija prikoliņi un es atkal smējos līdz asarām. Pētera un mani komentāri, Lienes piebildes, Edija darbības.. tas viss vnk būtu jānofilmē. Vienreizēji.
Un nakts vidū man sagribējās papļāpāt ar savu vīru. Vnk tāpat gulēju gultā un runājos. Neilgi (viņam, beigu beigās, ir O-karte, kas man ir baigi neizdevīga) un tomēr. Mazliet hlamā cilvēks, bet smieklīgs as always.

Trešajā dienā. 6:20 bija vilciens un mēs cēlāmies 5os no rīta (respektīvi, iznāca pagulēt apmēram 40min). Sekoja 40min gājiens ar kājām pa tumsu līdz stacijai un ilgstošs mājupceļs, kas beidzot ir noslēdzies, lai es varētu iet gulēt. ^__^