Ķirsīts
14 Oktobris 2008 @ 22:13
žagojoties, kunkstot.  
Atnācu mājās no skolas un uz pus stundiņu aizgāju pagulēt. Pamodos pirms pāris min. xDD (mūsdienās 30min = 5h)Acīmredzot, organisms pierādīja vien to, ka miegs ir vajadzigs vairāk kā es te pēdējās dienas "žagojos" un guļu pa stundām 3-4.
Šonakt man stipri liekas, ka nesanāks vispār pagulēt. Diemžēl daudz jādara. Un diemžēl lielā mērogā šonakt man eksistēs ķīmija. Lūdzu nošaujiet mani un atvieglojiet manas mokas!

Šo 4dien ir ekskurisija. Pirms tās jāaizčāpo uz presi. Tie, kas grib, moš tiekamies tur no kādiem plkst pus5iem, līdzi bik pirms 6iem. Šobrīd jau taisās ierasties: Agnese, Liene, Svens, Edijs, Džastins un maybe Stenders & me.

Ciešu no laika trūkuma. Un jūtu, ka ciešanas tik ātri nepāries. ārghh.. Gribu noskatīties kādu filmu, bet pat tam nav laika. Izlasīt grāmatu - arvien. Biju skolā tikai otro dienu, bet jau gribu prom. :D Laikam ātri mainu domas. xDD

Man vajag vīriņu. Tik mežonīga vēlme viņu satikt parādijās. ^____^ Mans mīļotais reperīts (vai nu jau jāsaka - saldais?).. Cilvēks - smiekli. Un man viņu vajag šobrīd, jo pietrūkst smieklu, pietrūkst pozitīvā.
 
 
Ķirsīts
14 Oktobris 2008 @ 23:24
 
Tāā.,, Ar pīpēšanu ir cauri. Kaput..
Ak jel.
Būs smagi. Bet tas ir jāizdara. ^.^