Ķirsīts
04 Septembris 2008 @ 20:48
 
Biju pie higēnista. tagad sajūta tāda it kā man būtu pārstādīti zobi. Es pat normāli uzpīpēt nevaru xD Sajūtas ir dīvainas. Un rītdien jādodas atkal sēdēt zobārsta krēslā. Šoreiz pat moš man kko urbs (lai gan es ceru, ka ne). Ak jā, un par zobārstu tēmu runājot es uzzināju mazo prikoliņu - balināšanu var tikai pēc 18mit un tas maxā pie 400 Ls.. Man drusku žoklis atkārās. Auč.

Vēl man šodien gandrīz uzbrauca virsū melns bumers. Labi, ka es nekļuvu par urlu. [stulba teorija konkrēti uz mani (un nevienu citu), kuru es pat normāli nespēju izstāstīt].

Vēl šodien braucot pie Edgara autobuss noslāpa un uz kādām 5ām minūtēm tika kavēta satiksme un smacēti cilvēki (tur bija nenormāli pilns un nenormāli karsts).

Skolā iet normāli. Ja neskaita mazo prikoliņu, ka es jūtos dažos priekšmetos kā analfabēts pilnīgs. Acīmredzot, atkal ir jāieiet mācību ritmā.
+ runājot par skolu.. man ir programmēšana *raud*. Man jau tagad tas viss šķiet ļoti, ļoti drausmīgi un nesaprotmi. "C", bļ*ģ, lai ko tas arī nozīmētu.

Uzzināju, ka es mātes pienu beidzu dzert 6u mēnešu vecumā. Nu vairs nebrīnos neparko. Pīī.
Un to uzzinājusi es visas bikses nošķiedu ar pilnpienu xD

Es šodien biju/esu izcili riebīga pret Annu. Muhahaā.. No viņas man ir sasista pēcpuse. xD
Un.. "manī ir personība". Nē, nu forši, forši (sun).

Vēlāk būs jāaizbrauc līdz buzītim ^.^
Un es arvien tieku saukta par gumijas lācīti. Hih.