Ķirsīts
07 Augusts 2008 @ 01:49
 
Klausos ķirbīša ieteikto dziesmu. Arvien vārdos neesmu iedziļinājusies, tomēr intonācija un pavadījums izklausās jauki. Bet tā jau laikam ir, ka es reti reizi klausos vārdos.

Arī šodien neizdevās sakopot domas, tikt skaidrībā par vēlmēm, iespējām.

Gribas uzrakstīt kaut ko ICā, bet nav kam un nav laika rakstīt.

Rīt ir darbs un māsīca. Un varbūt vakarā Viva pēc darba.

Tuvākā laikā:
# jāpaspēlē volejbols
# jāaizbrauc paslidot
# jāaizbrauc pie Didža
# jāpaciemojas pie Svena
# jāatlicina laiks Valdim
# jāatver kāda mācību grāmata un jāpamācās
# jāizlasa 6ais Poters
# jāpabeidz Koelju grāmatu sērija
# jāaizdodas pārbaudīties pie ārstiem
# jāizārstē saaukstēšanās
# jāaiziet pie friziera
# jāsāk normāli strādāt (jākačā darba stundas)
# jāiemācās uz klavierēm kāds jauns gabals (vispār, jāpārbauda vai es vēl spēju lasīt notis)
--AucH--
 
 
Ķirsīts
07 Augusts 2008 @ 22:44
 
Šodien darbā bija fenomenāli.
Sāksim ar piedzivojumiem pēc kārtas.
man bija balss un es uz darbu aizdevos biezā šallē (izlaižam faktu, ka cilvēku man nejauki blenza virsū).
lai vai kā - paspēju laikā un viss čiki riki. Strādāju zālē. jau no agra rīta bija pilnīgs rašs. Es gribēju iet pīpēt pa 10min, lai vnk atpūstos no nepārtrauktās skraidīšanas.

Otrais stāvs. Vīriešu tualete. Izlietne. Sapisās (atvainojos). Ūdens gāzās aumaļām, rezultātā pieplinot pilnu mazo gaiteni līdz pat sieviešu tualetei un apslapinot galda kājas tuvākajiem galdiņiem.
Mēs kā zāles darbinieki dabūjām visu laiku censties to visu "kontrolēt".
Vīrieši gāja sieviešu tualetēs & stuff. Kr4 - pilnīgs sviests, tomēr kam negadās?! *atceras vakardienu kopā ar Edzi un Rimi*

lai vai kā mirklis un es uzzinu, ka tai pašā nelaimīgajā tualetē ir ieslēgts kaut kāds narkomāns. o.O Nu, Okey.. Viņš gan ļoti aktīvi dauzījās un ēstuves apmeklētāji nekautrjās man nākt klāt un ziņot, ka "Jums tur ir nejauši ieslēgts cilvēks. izlaidiet tak viņu laukā!" - Okey..
atbrauca Falk-puisīši un nabagu aizveda.

Klienti bija īpaši neicietīgi un maniem kolēģiem sabrēca virsu, ka vairs uz Donaldu neies, jo redziet bomži viņiem traucē ēst (Bomži? WTF?)

Kaut kāds 12gadnieks apvēmās un, pie Merlina bārdas, paldies, man nebija tas jāvāc vai kaut vai maz jāskatās uz to visu.

Virtuvē sāka tecēt ūdens no griztiem tualetē.
Visu laiku rašs. Cilvēku daudz. tikko kā grīda ir iztīrīta - tiek pa visu grīdu izgāzta lielā Kola, kas momentāli nonāk pa visu ēstuvi, jo, redziet, cilvēki nevar peļķei apiet apkārt.. >.<
Miskastes pilnas, es viena pati pa visu zāli aptuveni 3s stundas no kopistiski pavadītā laika darbā..
vnk CIRKS.
Un man vēl piedāvāja palikt līdz 10mitiem vakarā (13h strādāt).. labi, ka man bija Kristīne kā aizbildināšanās.

Pēc darba satikāmies ar šo. Pirmais cilvēks, kam es par puscenu nesu ārā ņammu. Viņa ir nezvērs. Apēda DIVUS dubultos deluxus un kripatu saldjumu un jutās tikai viegli iestiprinājusies.. Es laikma driz sākšu komplekst par to, ka es reti gribu ēst un maz ēdu, ja vien baigi neuznāk. :D

Tomēr, runājot par ēdienu, es pa gadiem atkal uztaisīju savu lielāko baudījumu - pankūkas. Mmm.. Es jau neko negribu teikt, bet.. Viņas. Bija. Lieliskas. Manas. pankūkas. Mm..
es tagad zinu, ko taisīšu, kad pie manis saradīsies jauniešu bari (vai indivīdi).. ^__^

Pēc Kristīnes satikšanas, saskrējos ar Svenu un kārtīgi papļāpājām, aizmočijām uz Andrejsalu (aptuveni 1,5 stundiņu), sapazinos ar kkādiem emo, pankiem un hibrīdiem (es vnk nespēju savādāk viņus noraksturot). xD bet vismaz pa seniem laikiem satiku tabaku un secināju, ka viņš ir kopā ar Jēča bijušo. Šokējoši? maigi sakot.
Svens ir labs sarunbiedrs un iedvesmojoša persona. Visu cieņu čalim. Man patīk tas, ka viņš vēlas mainīties un kļūt labāks.

man rītdiena ir brīva. Ir piekdiena un man nav ko darīt.. ēēē.. WTF? o.O